salomon sko goretex dame

Hvad gør man hvis man kun brug for én Shoe

Dine fødder bære dig tusindvis af miles i din levetid, så det er vigtigt, at du passer godt på dem. Du kan arve problemer med dine fødder fra din tante Sue men oftere problemer med fødderne er forårsaget af slitage eller forsømmelse. Skoene du bære gøre en stor forskel i sundheden for dine fødder. Iført den forkerte størrelse sko kan forårsage neurom, ligtorne, hård hud, blærer, hammertæer, ryg og ben smerte, blødning eller følelsesløshed.

Hvis du har to fødder, der er af samme størrelse, så er det nemt at finde et par med en god pasform og stil. Men der er millioner af mennesker over hele verden, der har brug et par sko i forskellige størrelser, og der er også mange handicappede og sårede mennesker der har brug bare en sko. I USA alene næsten 10% af befolkningen bærer eller skulle bære en anden størrelse sko på hver fod.

Hvem er disse mennesker, der har brug for to forskellige størrelser sko at lave et par, eller som kun har brug for en sko? Folk med fødder, der er to forskellige størrelser, dem med clubfeet, poliooverlevere, handicappede eller tilskadekomne, amputerede, Lymphedema syge, og diabetikere.

Så hvad er en person, der har to forskellige størrelser fødder, eller som kun har den ene fod gøre, når det kommer til at købe sko?

Den gamle løsning på dette problem var dyrt og besværligt. Ofte mennesker med fødder af forskellige størrelser købe et par hver af den samme sko i to forskellige størrelser, hvilket efterlader et skab fuld af ubrugte fejlparrede sko. Folk, der kun har behov for at bære en sko på grund af en skade eller handicap betalt for to sko, når de kun havde brug for en. Nogle mennesker tilbringer timer besøger sparsommelighed og second hand butikker på udkig efter to identiske sko i to forskellige størrelser.

Der er to non profit organisationer, National Odd Shoe Exchange og One Shoe Crew, der giver sko til amputerede og folk med forkerte fødder. Disse organisationer kan kun hjælpe så mange mennesker, fordi det er umuligt for disse organisationer for at finde et matchende par sko i hver af en persons skostørrelser givet de mange mærker, stilarter og farver af sko til rådighed.

Den nyeste løsning for folk med uoverensstemmende fødder er hjemmesider hvor brugere at sælge enkelte sko eller forkerte par sko og for at søge efter andre enlige sko eller forkerte par sko til salg i deres størrelser. I stedet for at købe to par sko, kan en bruger købe en enkelt salomon sko udsalg eller et par forkerte salomon sko goretex dame fra en anden bruger af hjemmesiden, og et par af samme mærke, stil og farve i størrelsen af ​​købers modsatte fod fra et detailhandler. Efter skoene ankommer fra forhandleren, kan køberen sende skoen (er) ikke i deres størrelse (r) til salg på sitet. Denne type hjemmeside giver sælgere og købere en chance for at finde det perfekte par sko eller en sko i en stil og størrelse, der passer deres fødder.

Efterhånden som flere mennesker opdager og begynde at bruge disse sites, bør der være par salomon sko udsalg til rådighed til at rumme næsten alle kombinationer af forkerte fødder, så brugerne ikke bliver nødt til at ty til at købe et par matchende sko fra en forhandler. Mange brugere med ubrugte uoverensstemmende og enlige sko beder kun, at dem, der kan bære sko betaler forsendelsesomkostninger.

Auktion, kommercielle og non profit sites tilføjer opgørelse hele tiden at gøre det lettere at hjælpe handicappede og folk med uoverensstemmende fødder til at købe stilfulde, komfortable sko. Takket være internettet købe en sko eller to forskellige størrelser salomon sko stadium i et par vil blive en lettere shopping oplevelse.

Posted in 게시판.

댓글 남기기

이메일은 공개되지 않습니다. 필수 입력창은 * 로 표시되어 있습니다.

다음의 HTML 태그와 속성을 사용할 수 있습니다: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>