salomon sko goretex dame

Kom Blood Out of Tøj

Når du opdager de mørke brune pletter af blod på dine foretrukne skjorte eller andre kjoler, du føler meget forstyrret. Efter alt, pletter ud af tøj er ikke nogen joke. Hvis stoffet er en delikat en, så det bliver en endnu større problem. Faktisk er det proteinindholdet i blodet, som gør opgaven med pletfjernelse så vanskelig. Nogle gange, forkert behandling forværrer problemet yderligere. Hvis de farvede tøj er dyppet i varmt vand, derefter blodproteinerne koagulere, og de bliver dårligt fanget i lagene af tøjet.

Sådan får blodpletter Ud af Tøj

Når du forsøger at få blod ud af skjorte stof, er det indlysende, at du ikke kan lide at bruge nogen stærke kemikalier på det. Her taler vi om de stoffer, der fjerner blodpletter fra tøj uden at forårsage nogen skade på dem.

De naturlige blegning egenskaber hjælper meget med at få blod ud af kjoler. Tag 2 kopper citronsaft, og halvdelen kop salt i en skål. Sætte den farvede kjole på en flad overflade, og hæld blandingen på hele farvede område. Lad citronsaft og salt blanding blive gennemblødt ind i kluden for omkring 10 minutter. Så krat området med hænderne, og du vil finde, salomon sko intersport at mærkerne er falmet ud. Skyl området i koldt vand, og tør det i direkte sollys. Endelig vaske kjole med almindeligt vand til at skylle citron og salt.

De kemikalier i bagepulver kan rydde op i blodpletter meget effektivt. For dette, er du nødt til at fugte den berørte del af beklædningsgenstanden med koldt vand, og drys en generøs mængde af bagepulver på det. Vent i 15 minutter, og derefter tjekke det ud. Du vil opdage, at pletten er udtoning men er ikke forsvundet helt. Du er nødt til at gentage processen 3 4 gange, efter et hul på 15 minutter. Så vil du bemærke, at mærkerne er væk. Endelig vaske kjole i vaskemaskinen.

Først og fremmest skrab rester af blodprop fra klædet med en ske eller sløv kniv. Dette vil gøre arbejdet lettere for dig. Tag et stykke vat og hæld nogle hydrogenperoxid på det. Gnid bomuld bolden over pletten forsigtigt over pletten. Hvis pletten er mild, så efter et par sekunder vil du se, at de mærker er væk. Men for de pletter, der dækker store områder, kan du nødt til at anvende hydrogenperoxid mere end én gang, for billige salomon sko at udrydde pletten helt.

Man kan ikke hjælpe, men spekulerer på, hvordan man kommer blodpletter ud af tøj ved hjælp af en Kødmørning. Det er overraskende, men sandt, at Kødmørning spiller en fantastisk rolle i fjernelse af blod fra tøj. Soak kjolen i omkring en time i koldt vand. Dette vil lette pletten lidt. Tag kjolen op af vandet, salomon sko tilbud og tilføje nogle pulveriserede Kødmørning i den samme kolde vand. Sæt kjolen tilbage i blandingen, og lad det trække i en halv time eller deromkring. Endelig vaske kjole fra tilbage til fronten.

Du kan trygt bruge ammoniak selv på sarte stoffer til at fjerne blodpletter. Bland lige mængder af ammoniak og vand til fremstilling af rensende opløsning. Tag en svamp og dyppe den i den fremstillede opløsning. Derefter duppe svampen over blod mærker. Dette vil reducere varemærke i stor udstrækning. Hvis stoffet er vaskbart, derefter anvende opvaskemiddel på ammoniak behandlede område til at rense blodet fuldstændigt. Endelig vaskes sæbe med vand. I tilfælde kluden er tør vaskbar, skylles området med koldt vand og derefter tørre vandet ud ved at gnide et tørt håndklæde over det.

Efter at få blodet ud, ordentlig tørring af tøj er lige så vigtig. Brug ikke en tørretumbler til tørring. Hvis nogle af mængden af ​​blod forbliver i tøjet, så varmen vil sætte dem i tekstilerne, billige salomon sko og gør dens fjernelse næsten umulig. Ideelt set bør tøjet tørres i luft, eller i direkte sollys. Du kan blive overrasket over at vide, at sollyset spiller en stor rolle i at fjerne spor af pletten, som er efterladt på kluden.

Posted in 게시판.

댓글 남기기

이메일은 공개되지 않습니다. 필수 입력창은 * 로 표시되어 있습니다.

다음의 HTML 태그와 속성을 사용할 수 있습니다: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>