salomon sko dame

Life lektioner vi lært af Prince lyrics

Administrer din konto settings.My KontoLog OutIt er lidt svært at tro, men det har været en uge nu, da Prince pludselige død den 21. april Ligesom en masse af jer, at underholde This! besætning har stået tilbage og lytte til en masse af Hans Kongelige Badness ‘materiale fra på tværs af årene, og det er begyndt på os, at han efterlod nogle temmelig fast råd til, salomon sko goretex hvordan to levende yourlife.1. Mænd er ikke så ind i Lolita ting som du måske tror, ​​de arethe lyrisk: ‘Lov din alder, ikke din skostørrelse’ Sangen: Kiss (1986) Denne ene bare sund fornuft. (Foto: Bertrand Guay, Getty Images) Prince grundlæggende fortalte kvinder til at glemme alt Cosmo og samfundet generelt havde fortalt dem om, hvad, hvordan at tiltrække en mand og bare være hvem vi are.2. Lad ikke livet (eller haters) trækker du downthe lyrisk: ‘Hvis elevatoren forsøger at bringe dig ned, gå amok, punch en højere ordet’ Sangen: Lad os gå amok (1984) ‘Åh nej, salomon sko intersport så lad gå.’ . (Foto: salomon sko goretex dame Robert Deutsch, USA TODAY) Da jeg var ny på USA TODAY, jeg indså, salomon sko størrelser at elevatoren lys indikatorer blevet hvide, hvis bilen blev ledet op (til himlen), og rød for ned (til helvede) (Jeg vandt ‘ t selv komme ind i ‘liv imiterer kunsten’ aspekt af Prince dø i en elevator). 3. Nyd din tid, mens det varer (før det er part i, UPS, ud af tid) Den lyriske: ‘Livet er bare en fest, og parter blev ikke beregnet til at vare’ Dødeligheden er det, der gør livet dyrebart, ikke? (Foto: salomon sko goretex David Brewster, Minneapolis Star Tribune via AP) Og enhver, der er ude af 20’erne kan fortælle dig, at feste hele tiden er bare udmattende. Bare spørg Sia.4. Kig rundt på hvor heldige vi er at være i live ret nowThe lyrisk: ‘Them slags biler ikke kan passere dig hver dag’ Sangen: Nogle gange det sner i april (1986) Så vær glad du fik at opleve dem på alle i stedet for være ked af at miste dem. (Foto: LAURENT Gilléron, EPA)

Posted in 게시판.

댓글 남기기

이메일은 공개되지 않습니다. 필수 입력창은 * 로 표시되어 있습니다.

다음의 HTML 태그와 속성을 사용할 수 있습니다: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>