salomon sko udsalg

life inspirationer til

Martin episk fantasy vognen for den magiske ting, jeg formoder, der er to af os, der er i det for slottet intriger. Tolkien. Aficionados vide, at hans romaner (tilsammen kaldet Song of Ice and Fire løst er baseret på Rosekrigene, salomon sko goretex en ond række slag arveretlige der fandt sted i det 15. århundredes England. Martin har også opført Maurice Druon og Thomas B. COSTAIN som modeller, to midten 20. århundredes historiske forfattere, der skrev om middelalderens Frankrig, og du kan se ekkoer af dette materiale i hans fiktive univers, så godt.

Det ville nok overraskelse flere generationer af britiske skolebørn til at lære, at de dynastiske politik i slutningen af ​​1400-tallet kunne omdannes til noget sammenhængende, endsige underholdende. (Værre end de Rosekrigene! Lucy Pevensie græder i forfærdelse, når nogen forsøger at forklare en særlig kompliceret lidt af Narnia historie i Caspian. Hun taler for mange.) Dette er imidlertid hasn holdes mange romanforfattere og historikere fra at forsøge.

Det ikke at der aren fantastiske figurer og forbryderiske gerninger i Rosekrigene Secret ægteskaber! Mad monarker! Vanishing prinser! Dette er en historie, salomon sko med goretex der slutter salomon sko med goretex en af ​​de spillere, der druknede i en tønde vin, trods alt. Men holde Wars stamtræer, indviklede legalistiske argumenter og magtbegær skiftende tilhørsforhold lige er nok til at give nogen en hovedpine. Det er bestemt gør ikke hjælpe, salomon sko størrelser at alle de mandlige principper synes at have de samme tre navne (Henry, Richard eller Edward), eller at de er for altid vinde eller tabe, og derefter vinder igen titlerne, der tjener til at skelne dem fra hinanden.

For fans, der ønsker at undersøge nærmere ind i de virkelige liv inspiration til Martin tegn, en af ​​de mest klarsynede populære historier konflikten er Alison Weir

Begge engelske familier var grene af House of Plantagenet, der kappedes om tronen efter aflejringen af ​​sidste Plantagenet konge, Richard II, i 1399 og inden oprettelsen af ​​Tudor dynastiet i 1485. Der ingen 12:59 korrespondance mellem tegnene i of Thrones og faktiske historiske tal, men Martin var tydeligt inspireret af Edward IV i at skabe, siger, Robert Baratheon, den store, omsnøringsbånd kriger, der blev en stout, skrantende konge. Der et strejf af Edward, også i Rob Stark, en strålende kommandant, der gør en heftig, ufordelagtig ægteskab.

Cersei Lannister, Robert ambitiøse, snu enke, menes af mange at være inspireret af den varme overskriften Margaret af Anjou, gift med Henrik VI, konge Edward IV hjalp afsætte. Henry anfald af sindssyge forlod ham ofte ude af stand til at regere, og Margaret, en førende Lancastrian, kæmpede indædt mod dem, hun så som truende hendes familie fat på kronen. Historikere se hende som en førsteklasses chauffør i Rosekrigene, ligesom Cersei er materielt ansvarlig for War of the Five Kings i Clash of Kings. Cersei ligner også Isabella af Frankrig, en tidligere middelalderlig engelsk dronning, der konspirerede med sin utro elsker at detronisere, og muligvis til mord, hende (biseksuel) mand, Edward II, i 1300-tallet.

Cersei er en rå, inkompetente politiker, men som ikke kan siges om Isabella. Selvom upopulær i England, hvor hun fik tilnavnet Hun ulv i Frankrig, har Isabella fået nogle sympatisører i årenes løb, herunder den utrættelige Alison Weir, salomon sko størrelser der skrev en afvigende biografi om hende i 2006,

For hendes eget vedkommende har Gregory allerede udgivet tre bøger i en serie sat under Rosekrigene, Cousins ​​War (en apt titel på grund af de indviklede blod relationer mellem de mange kombattanter). Den seneste af disse,

Du har måske bemærket, at de fleste af disse bøger er om kvinder, til trods for at, med meget få undtagelser, kvinderne i middelalderen havde lidt strøm. Meget af dagens populære historisk fiktion om herskerne i middelalderen læses af kvinder, der er primært interesseret i liv og problemer kvinder. Da den historiske rekord indeholder næsten ingen oplysninger om dette emne, har fiktion forskydninger at fylde bruddet.

Posted in 게시판.

댓글 남기기

이메일은 공개되지 않습니다. 필수 입력창은 * 로 표시되어 있습니다.

다음의 HTML 태그와 속성을 사용할 수 있습니다: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>