salomon sko stadium

5 Fordele og ulemper ved at forlade dit barn i Wilderness

Der er naturligvis en hel del kontinuitet for Batman universet, og jeg har ikke tænkt mig at underkaste dig til dem alle, fordi jeg ikke ønsker at lære dem alle. Jeg stedet kommer til at fokusere på Michael Keaton Batman film fra starten af ​​90’erne, som er almindelig anerkendte som den bedste repræsentation af Batman universet nogensinde udtænkt.

Hvorfor? Fordi Two Face spilles af Lando forbandede Calrissian.

I den anden film, Batman Returns, Batman, kampsport geni, er truet af Penguin, en 4 fod høj mand. Under filmen, Penguin afslører, at han blev kastet ind i kloakken som en baby, hans forældre ikke er i stand til at bære den rædsel af en DeVito kigge barn i deres liv. På grund af en forfærdelig blanding op i byen planlægningsafdeling, disse kloakker førte direkte til byens zoo, hvor den unge barnet blev en eller anden måde rejst af en gruppe af pingviner.

Faktisk, lad os bare kalde dette en negativ. Det fremgår, at smide en baby i kloakken vil gøre det utrolig kort og muligvis ligne Danny DeVito, og ingen fortjener det.

1. Feral Kid voksede op til at være en forbandet Road Warrior

The Road Warrior er temmelig lys på dialog, hvilket betyder en masse tegn i det behøver ikke engang navne.

Kun få mennesker ved Mad Max rigtige navn er ‘Braydon.’

Af disse navnløse figurer, sandsynligvis den mest mindeværdige er Feral Kid, og i modsætning til nogle af de andre overraskende kultiverede mennesker på denne liste, er han temmelig forbandet vildtlevende. Med intet andet end skrig og grynt dialog, og en vane med hoppende og pilede langs jorden som en faktiske dyr, den Feral Kid er ikke sandsynligt, at blive forvekslet med en dreng, der bare ikke har haft et bad i et stykke tid. Han dræber også mennesker med en boomerang, der er noget generelt frarådes i de fleste moderne børnehaver.

I den forstand, at Feral Kid er en af ​​de mere realistiske præsentationer af et barn, der vokser op uden for samfundet. Der er dokumenterede tilfælde af vildtlevende børn i den virkelige verden, salomon sko goretex og generelt de ikke gør så varmt, når de er genindført for samfundet. Især hvis de brugte deres første par år væk fra folk taler et sprog, de vil kæmpe for at nogensinde lære det, de første par år af livet bliver så afgørende for dannelsen af ​​sproglige veje i vores hjerne.

Nå det lyder slemt. En hypotetisk far ville ikke have nogen skade til at ske med barnet, han er ikke på nogen måde overvejer forlader i en slugt.

Åh, salomon sko intersport vent et sekund. Slutningen af ​​The Road Warrior indebærer, at fortælleren, der havde været i forbindelse historien er ingen anden end den Feral Kid selv! Han forklarer selv, salomon sko udsalg at han voksede op til at blive leder af en stamme og i stand til at tale i hele sætninger! Fuld sætninger! Jeg kan næsten ikke styre det.

Så der du går derefter. Skru dig, videnskab. En midt budget australsk film har underkendt dig. Der er ingen langsigtede ulemper til at vokse op i ørkenen overhovedet.

Chris Bucholz er en Cracked klummeskribent og vil gerne forsikre sin kone, at han er uddannet satiriker og 90 + procent kidding. Hans første roman, salomon sko udsalg Severance, er utrolig og tilgængelig på Amazon, salomon sko intersport Barnes \u0026 Noble, eller Apex Books. Deltag ham på Facebook eller Twitter.

Posted in 게시판.

댓글 남기기

이메일은 공개되지 않습니다. 필수 입력창은 * 로 표시되어 있습니다.

다음의 HTML 태그와 속성을 사용할 수 있습니다: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>