salomon sko størrelser

Hvorfor Do autistiske børn Hader at Wear Denim Jeans

Sensorisk behandling lidelse er udbredt blandt autistiske børn. Det påvirker daglige aktiviteter, adfærd, og især livsfærdigheder såsom badning og dressing. Når sindet ikke kan fortolke indkommende data fra dine grundlæggende sanser korrekt syn, salomon sko intersport hørelse, lugt, smag, og røre ved rodet information kan resultere i ulige eller mærkelige adfærd.

Det gennem dit centrale nervesystem, som kroppen indsamler oplysninger om verden og relæer det til hjernen, så hjernen kan organisere oplysningerne. Når organiseret, hjernen beslutter derefter om den bedste måde at håndtere erfaring eller trussel.

Selv om vi har syv sensoriske systemer, der kan svigte (de grundlæggende sanser plus den vestibulære system og proprioceptive system), den mest almindelige sensoriske problem blandt autistiske børn er følesansen. Det kan gøre at finde tøj, at dit barn vil bære noget vanskelig. Når de insisterer på at bære det samme tøj næsten hver dag og undgå at bære jeans i præference for baggie sveder, jogging tøj, stretch bukser eller silke shorts, problemet er mest sandsynligt anslagsfølsomhed.

Touch sensitive børn reagerer defensivt når noget rører deres hud. Hvad de føler, når du rører ved dem, eller når materiale rører deres hud, kan variere fra en mindre irritation til svære smerter. Disse reaktioner resulterer ofte i Stimming, raserianfald, kaster legetøj, eller nedsmeltninger. Mens en ergoterapeut kan arbejde med autistiske børn til at forbedre eller overvinde deres sensoriske defekter, der er også ting, som forældre kan gøre for at gøre deres barn mere komfortabel.

berøringsfølsomme Børn har brug Soft Tøj

autistiske børn salomon sko med goretex sensoriske problemer don bare kæmpe mod jeans. De viser ofte følsomhed over for strømper, salomon sko udsalg, skjorter og endda kjoler. Skift fra tøj forbundet med en bestemt årstid, såsom sommer shorts til vinter jeans og svedeture kan også være problematisk. Dybest set, noget, der føles stiv, skratter, ujævn, eller kløende får nervesystemet til at overreagere i nogen, der har problemer med sanseintegration.

Det gør ikke nødt til at føle sig meget ru eller kradsende til dig. Faktisk er det sandsynligvis vundet At hvorfor det kan være svært for dem, der don har sansemæssige problemer at forstå, hvad der foregår. Til dem med touch følsomhed, det føles som sandpapir bliver gnides på deres hud. Desuden kan de reagere negativt på sømme, lynlåse og beklædning tags. Selv den trykte ansigt på en tee shirt, kan en appliqu eller pynteudstyr forårsage ubehag og smerte, hvis et uheld rørt.

Generelt denim jeans nemt modregne touch-følsomheder, fordi denim er sjældent blød. De fleste jeans kommet stærkt stivet. Selvom vask hjælper, fibrene selv er ekstremt groft. Når bildte op med pyntestikninger, broderi, pailletter, perler, og decals, denim jeans indeholder alt, hvad en berøringsfølsom individ bør undgå. Svaret for de fleste børn med anslagsfølsomhed er problemfri, ekstremt blød tøj.

Hvad betyder dit barn på autisme spektrum gerne bære?

Sensory Processing Disorder kommer med et spektrum af forskellige manifestationer. At nul i på dit barn følsomhed niveau, tage et par minutter til at overveje, hvad de kan lide at bære. Mens nogle børn kæmpe mod alle typer af jeans, kan en anden foretrækker lys, tynd denim, eller noget med Spandex, så den let strækker. Komfort dikterer det omfang, du har brug for at gå, salomon sko udsalg så lyt til dit barn præferencer. Det ikke bare i deres hoved.

For nonverbale, autistiske børn, eller når kontakt forsvarsposition forstyrrer deres livskvalitet, at det bedst at undgå denim jeans helt. Men hvis dit barn kommunikerer, og det frustrerende dig, så prøv at finde ud af, hvad de don ligesom om jeans.

Tjek de karakteristika tøj, de foretrækker, og tænke over eventuelle yderligere sensoriske spørgsmål. Kemikalier i tøj materialer, kan den måde en vaskemiddel lugt og parfumeret og / eller gluten lastet blødgøringsmidler alle bidrage til dit barn negativ oplevelse. Selv at være følsom over for berøring kan være dit barn stort problem, kan disse yderligere spørgsmål forstørre deres følsomhed.

Hjem Børstning Hjælper dit autistisk barn bliver mindre følsom over for berøring

Mange forældre til autistiske børn finder det nyttigt at gnide deres barn hud, på samme måde, som du ville gnide en øm muskel at lette smerte. Overfølsomme børn kan opfatte touch som ganske smertefuld, så start langsomt. Begynd med en blød vaskeklud, og forsigtigt flytte den over dit barn arm eller ben.

I første omgang kan de kun være i stand til at modstå fornemmelsen af ​​vaskeklud for et øjeblik eller to, men at prøve. Ideen er at få dem brugt til den måde, hvorpå ruhed vaskeklud føles. Når de bliver brugt til følelsen, kan de være i stand til at tolerere denne gnide øvelse i længere perioder. Hvis følsomhed forbedres, kan du også forsøge forskellige, stærkere teksturer.

Hvis du har hårdt vand, tilsæt et drys bagepulver eller vask soda, når du vasker jeans.

Når vaskeri sæbe gør ikke skylles rene, materiale stivner. Prøv at tilføje 1/2 kop standard, hvid eddike til skyllevandet til at hjælpe sæben skylles bedre.

Shampoo virker ved stripning dit hår af olier og snavs. Du kan gøre det samme ved at arbejde billige shampoo ind i stoffet af jeans. Lad dem sidde natten over, salomon sko størrelser og derefter vaske dem som sædvanlig. Shampooen vil nedbryde fibrene, så de føler sig gammel, slidt, og mere komfortabel. Faktisk kan du ønsker at gøre dette et par gange.

tørretumbler ark er ikke skyllemiddel. De tilføjer duft og hjælp med statisk elektricitet. Hvis dit barn ikke er gluten følsomme, sættetid jeans natten over i en blanding af duft fri væske skyllemiddel og vand. Alternativt kan du vaske dem i skyllemiddel i stedet vaskemiddel.

Posted in 게시판.

댓글 남기기

이메일은 공개되지 않습니다. 필수 입력창은 * 로 표시되어 있습니다.

다음의 HTML 태그와 속성을 사용할 수 있습니다: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>