salomon sko intersport

En Letvægts Packing List for at rejse til Schweiz

Relaterede artikler Det bedste tidspunkt at rejse i Schweiz Pakkeliste til Vandreture i Schweiz Liste over elementer, der skal være i en Quart størrelse taske til Travel Fire Travel Day Pakkeliste Schweiz er et magisk sted som helst tidspunkt af året. Om vinteren, hvor temperaturerne generelt svæve mellem 25 og 35 grader Fahrenheit, skiløb er et yndet aktivitet, mens om sommeren, når dagtimerne høj temperatur tendens til at være i midten af ​​60’erne, du kan tilbringe dine dage Vandreture de schweiziske alper og solede sig på bredden af Genevesøen. Pak let; Schweiz er et moderne land, salomon sko med goretex så du kan hente noget, du har brug for there.Clothing Schweiz byer er uberørte og elegant, så at passe ind, lade dine rippede jeans derhjemme. Pack to par bukser i mørke farver, selv om sommeren, er vejret ikke få så varmt, at du virkelig har brug for shorts, men hvis du foretrækker at lade dine ben nøgne på varme dage, pack et par knælange walking shorts . Pack to afslappet T-shirts i vinteren, plukke to langærmede skjorter samt en langærmet knap nede skjorte og en lys sweatshirt eller cardigan. En mand kan bringe en anden knap nede og et slips til at parre med sorte bukser til en aften ud; for en kvinde, der har planer om at tage i nattelivet, pakke en lille sort kjole eller nederdel og bluse combo. Spar plads ved at pakke tøj og tilbehør, der er i samme farve ordningen, så du kan mikse og matche uden at behøve dubletter på grund af color.Other Personlige Items For at spare plads i din bagage, få nok undertøj og strømper til at vare fire dage og planlægger at gøre vasketøj på dit hotel. Du skal også bruge et sæt pyjamas vælge en varm, men letvægts par, da ældre schweiziske bygninger kan være kølige samt et par solide vandresko og salomon sko tilbud til at bære med din elegant outfit. Om vinteren, en varm ned frakke eller parka er et must, som er en hat, vanter og tørklæde; Det er dog sandsynligt, at du vil sandsynligvis være iført dette, når du er på rejse og ikke pakke det. I sommeren, skal din sweater være nok til at holde dig varm, men du kan også proppe en let poncho i tasken i tilfælde af regn. Du kan leje ski udstyr fra enhver schweizisk lodge. Landets vandrestier kan være stejl, så hvis du planlægger at tage på eventuelle intense stier, bringe vandrestøvler i stedet for at gå shoes.Documentation Selv hvis du prøver at rejse salomon sko med goretex bare en carry på taske, en ting kan du ikke sparer på er din personlige dokumentation. En amerikansk besøgende til Schweiz ikke brug for et visum, hvis han planlægger at bo for færre end 90 dage, men alle besøgende medbringe et gyldigt pas. Medbring kopier af dit fødselsattest og ekstra pasfotos, hvis du mister dit pas. Du behøver ikke nogen vaccinationer eller lægejournaler at komme ind i landet, og mens niveauet for lægehjælp tilgængelig i Schweiz er fremragende, medbringe en kopi af din sygesikring oplysninger, da lægehjælp er pebret. Du skal muligvis købe en rejsesygeforsikring, hvis din generelle plan ikke omfatter internationale coverage.Extras Tag ikke op plads i din taske med toiletartikler. Nogle schweiziske hoteller give grundlæggende ligesom sæbe og shampoo, men disse elementer er nemme at finde i købmænd i hele landet, hvis dit hotel ikke har denne facilitet. Du skal medbringe dine recepter, samt adaptere, hvis du ønsker at bruge elektronisk udstyr i Schweiz. Schweiz har sin egen form af stikkontakten, kaldet typen J, som du ikke finder andre steder i verden; dog vil type C stik, salomon sko goretex der anvendes i det meste af Europa passe i en schweizisk stik, så du kan købe enten C eller J-adaptere. Kontroller etiketten på hver elektronisk enhed. Det skal være klassificeret til at håndtere 230 V, 50 Hz elektrisk system, som Schweiz anvender, eller andet, du bliver nødt til at købe en konverter til stikket i enheden, før du bruger it.More Artikler Hvordan til at pakke for en 10 dages tur til Europa Hvad at bære for 12 Days of Travel september til Europa Hvad skal Pack til Wear i Europa i sommeren Hvad at tage på en tur til Tyskland Travel Family Packing List de bedste måder at pakke salomon sko goretex Støvler til Rejsetips artikler Hvad skal Pack i to uger i Europa Hvad skal Wear løbet af sommeren i Paris Hvad skal Pack til en tur til Paris i begyndelsen af ​​juni Packing List for Travel Overseas Packing List for rejser salomon sko med goretex børn, hvordan man rejser i Schweiz Travel amerikansk til Schweiz Pakkeliste for Travel Overseas til England Seværdigheder Pack Mens på ferie i Italien Hvad skal Wear på ferie i Italien Test din viden Kan du Pass for en korrekt Brit? Cruisin ‘Langs PCH: Test din viden berømte vartegn: Test din IQ Glad Camper: salomon sko goretex dame Test din Udendørs Viden

Posted in 게시판.

댓글 남기기

이메일은 공개되지 않습니다. 필수 입력창은 * 로 표시되어 있습니다.

다음의 HTML 태그와 속성을 사용할 수 있습니다: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>