salomon sko med goretex

Fitness Challenge

Sports LabWhat er det? En rehabilitering og ydeevne klinik, hvor eksperter videnskabeligt kan vurdere sportsfolk på alle niveauer, men især løbere. De hjælpe med at forhindre skader og reparere eksisterende skader. De har fysioterapi, fodterapi og massage eksperter på site.What s behov? Sportstøj og salomon sko intersport (løbende salomon sko goretex dame samt tidligere salomon sko med goretex, hvis tilgængelige), salomon sko størrelser vandet.dybets oplevelse: Sidst jeg har kørt med træner Gaz Browns GetRunning besætning, et sæt tøj, trænere folk om, hvordan at erobre maraton og halvmaraton. Jeg ved. Selv jeg er forbløffet over, jeg har det i mig. Under alle omstændigheder, nævner Gaz jeg bør besøge Sports Lab at tjekke min løbestil. Selv om jeg ville nok kalde det en mangel på stil på denne stage.Sports Lab hjælper reparation skader, men det er også stort på prehabilitation vurderinger en ambulance på toppen af ​​klippen, der hjælper folk lære at køre korrekt og efterfølgende hvordan man undgår skader .Hvis du laver noget på den rigtige måde, du normalt nyder det mere og blive bedre til it.So jeg sparke sammen til laboratoriet og se Aaron Jackson (en ortopæd) og Vaughan Craddock (en fysio). De har begge holdt nationale titler over forskellige kører afstande og repræsenterede New Zealand ved VM. Men Vaughan siger bare at kalde dem ‘kører nørder’. Vaughan fortæller mig, at på grund af deres baggrund, de har sandsynligvis gjort mange af de fejl, de ønsker at hjælpe deres kunder avoid.I fortælle dem, jeg vil gerne blive en ‘kører nørd’ også. Jeg er i øjeblikket mere skildpadde, mindre hare. måske de kan hjælpe mig løfte min game.A hel masse tal, diagrammer og farver blinker omkring på deres computer, og resultaterne er videnskaben du ikke kan argumentere med. For eksempel, salomon sko udsalg vinklen på mine bækken og hvordan mine fødder ramme jorden kan være faktorer, der kan føre til visse skader, hvis de ikke gør det, de er beregnet to.I’m lidt bekymrede deres analyse i sidste ende vil afsløre jeg sutte på sporten, og at mit løb kan sammenlignes med situationen for en forrykte kylling med sine vinger flagrende om lige før hovedet får axe.But jeg skal har faktisk lyttet til Gaz lidt allerede. Han har været i mit øre om at køre med bedre kropsholdning, fordi Aron og Vaughan regner jeg gør okay for en rookie runner.But jeg får hjemmearbejde for at forbedre min teknik i forhold til min hofter, gangart og glutes, salomon sko intersport og jeg er vide at bruge hele min mund at drive mig frem med hvert skridt. Tilsyneladende jeg ikke fuldt ud at bruge min store tæer. Hvem ville have troet de ‘små piggies, der gik til at markedsføre’ faktisk afslutte hvert skridt og give dig den sidste tomme push off jeg kan gå hurtigere, hvis jeg bruger dem. Og her tænkte jeg, de var bare nyttig til visning skøre nuancer af søm polish.Anyhow, jeg lærer en masse på laboratoriet (min rapport med diagrammer var 10 sider). Men jeg vil ikke kede dig med detaljer som min mest effektive biomekaniske hastighed; hvordan mine venstre og højre ben ser anderledes i bevægelse; eller hvor præcist kan jeg aktivere mine glutes ‘mere effektivt’. Jeg vil bare fortælle dig, det er rart at vide, hvordan man kan forbedre som en vej runner. Nu jeg bare nødt til at være en nørd og gør mit homework.How meget? Dette varierer afhængigt af tjenesteudbyderen. En standard vurdering af skader starter fra $ 55 og tager 60 minutter, og en grundig biomekanisk vurdering med en detaljeret rapport er $ 200 på ACC eller $ 280 privately.Worth det? Hvis du undgå at få en skade, så din partner / venner / kolleger vil undgå at skulle høre dig harpe på om ‘Ve mig’.

Posted in 게시판.

댓글 남기기

이메일은 공개되지 않습니다. 필수 입력창은 * 로 표시되어 있습니다.

다음의 HTML 태그와 속성을 사용할 수 있습니다: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>