salomon sko goretex

Du tror du kan danse fører Fox Emmy nomineringer

Af de blot 18 Emmy nomineringer modtaget af Fox i år, syv gik til den ærværdige dans reality konkurrence Du tror du kan danse. I sin 11. sæson denne sommer, har showet fået 42 nomineringer i løbet af de sidste ni år, med 11 sejre hidtil.

aldrig vide, hvis du kommer til at få nomineret, salomon sko intersport og du har denne interne chat med dig selv, hvor du vende rundt og gå, kan du være alt for billige salomon sko skuffet, hvis du don få nomineret. ‘Deeley sagt. Det dejligt, billige salomon sko for mig er det at ting af at have en nominering gør ikke ændre dit liv showet være på i 11 sæsoner har fuldstændig. Krediteret show talentfulde dansere og koreografer, salomon sko goretex der bar hver sæson.

Showet er nomineret i år i den virkelighed konkurrenceprogrammet kategori, samt for koreografi og makeup.

Selvom de talentfulde dansere kommer og går hver sæson, salomon sko udsalg serien centre rundt talentfulde koreografer, Deeley og regelmæssige dommere Nigel Lythgoe og højrøstede Mary Murphy. Denne sæson har allerede set en høj på lige over 5 millioner seere tuning i.

Med sin relativt sølle træk af 18 nomineringer, Fox langt under dens netværk konkurrenter i dette års Emmy optælling. CBS førte med 47, efterfulgt af NBC med 46 og ABC med Nine Nine scorede to nomineringer til Fox i sit første år 37. Andy Samberg komedie. Simpsons og Super Bowl Bruno Mars halftime show var de eneste andre programmer til at få to nomineringer for netværket.

Deeley sagde støbte og besætning af showet ville fejre deres nomineringer engang i næste uge, og hun allerede planer med skuespilleren Jesse Tyler Ferguson, som en ven af ​​Deeley og en syv tid gæst dommer på showet. Ferguson var nomineret i birolle i en komedie kategori for sin rolle på Family. allerede været på telefonen med hinanden og taler om hvorvidt champagne er et protein eller ikke. Det så Hollywood, 09:30 om morgenen er champagne et protein? Deeley sagde. dejlige, når telefonerne begynder pinge og når det tillykke begge sider. 66. Primetime Emmy Awards vil blive transmitteret direkte på NBC på Aug. 25. ceremonier, som bliver afholdt på Nokia Theatre i Los Angeles, vil være vært ved Seth Meyers.

Posted in 게시판.

댓글 남기기

이메일은 공개되지 않습니다. 필수 입력창은 * 로 표시되어 있습니다.

다음의 HTML 태그와 속성을 사용할 수 있습니다: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>