salomon sko stadium

FCC på crossroadsof Internet

Netværkene kunne fortsætte med at vokse i størrelse, salomon sko goretex dame fleksibilitet og applikationer så hurtigt, som de havde de sidste 15 år eller deromkring uden regeringens interference.Then netværkene indså domstolsafgørelse kunne give bagslag. FCC har mulighed for at omklassificere Internet netværk. Agenturet kunne erklære de netværk en almennyttig og derefter regulere dem med regler svarende til fastnet telefon services.All det ville tage er en flertalsbeslutning af de fem medlem FCC board.If du bekymrer sig om fremtiden for Internet hastigheder og tilgængelighed, så du skal se, hvad FCC gør next.The FCC ønsker at holde sig til en god, men i sidste ende skadeligt, mål kaldes netneutralitet. Netneutralitet opfordrer til lige adgang til alle websteder, som begrænser netoperatører, såsom og kabel-selskaber, fra at begunstige nogle trafik website over andre med bedre access.Large trafik hjemmesider som Google, salomon sko stadium eBay og YouTube favorisere netneutralitet. De betaler den samme lave sats for Internet netværksadgang som den mindste users.The FCC forsøgte at holde sig til netneutralitet koncept med en hands off tilgang. Bureauet for to år siden, men slog sanktioner mod Comcast efter kabel gigant bremset trafikken til BitTorrent, et fildeling websted, der brugte en stor mængde af bredbånd kapacitet på bekostning af andre internetbrugere. De har en solid concern.If netværk ikke har fleksibilitet på at kontrollere brugen af ​​Internettet, salomon sko stadium vil de bremse deres netværk ekspansion investments.The netoperatører har brug for fleksibilitet af en anden grund. Når netneutralitet først blev et problem omkring fire år siden, stationære og bærbare computere domineret Internet brug. Nu har håndholdte enheder, primært mobiltelefoner, eksploderede i antal, salomon sko med goretex skaber trykpunkter i høj hastighed capacity.If stort antal mobile internetbrugere samles, såsom ved en Fiesta parade i San Antonio eller South By Southwest festival i Austin, salomon sko med goretex netværk operatører har brug for billige salomon sko evnen til at flytte kapacitet til bestemte celle sites til at holde nettene åbne for everybody.New FCC-reglerne regulerer netoperatører kunne bremse investeringer og hindrer fleksibilitet. Det er kontraproduktivt at en anden FCC og Obama-administrationen mål: at udvide bredbåndsadgang til næsten alle i country.Last måned, administrationen afslørede en national bredbånd plan. Planen er fuzzy om, salomon sko stadium hvordan det skulle finansieres, men den private sektor er det bedste håb. Tilføjelse føderale regler og bestemmelser til netværksoperatører ville besejre den værdigt mål udbredt adgang til bredbåndstjenester.

Posted in 게시판.

댓글 남기기

이메일은 공개되지 않습니다. 필수 입력창은 * 로 표시되어 있습니다.

다음의 HTML 태그와 속성을 사용할 수 있습니다: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>