salomon sko tilbud

Sårheling Stages

Sårheling er en dynamisk proces, der består af kompleks serie af begivenheder. Beskadigede cellulære strukturer og vævslag gendannes under forskellige stadier af sårheling. Processen begynder i det øjeblik, skade og kan fortsætte i måneder til år. Du forventes at behandle åbne sår i en meget forsigtig måde; som såret kan fange en infektion, hvilket fører til komplikationer.

forskellige stadier af sårheling

Sår normalt påvirker yderste hudlag ‘epidermis ‘. Sår kan opleves i hundredvis af forskellige situationer. Healing ville være langsom eller hurtig, afhængigt af årsag og typen af ​​sår, og ved din fysiske kondition. For salomon sko dame eksempel kan forhøjede blodsukker sinke helingsprocessen. Almindelige skrammer, forbrændinger, salomon sko stadium flænger, punkteringer og stykker er bødet hurtigt. Sår behandles forskelligt, afhængigt af sværhedsgraden og typen af ​​sår. Du skal have bemærket, at såret begynder blødning i den første fase. Blodkarrene begynder indsnævring højre væk. Samtidig er små blodpropper dannet på stedet for såret. Visse kemiske stoffer, der produceres af kroppen, frigives ind i såret for helingsprocessen at begynde. Nye hudceller og nye blodkar dannes på denne ekstracellulære matrix. Nydannede blodkar er ansvarlige for den lyserøde eller røde farve af såret. Disse nydannede blodkar give næringsstoffer og ilt til genopbygning af cellerne. Således nye celler vokser. Denne fase omfatter også fibroplasi karakteriseret ved migration og proliferation af fibroblaster på stedet for skaden. De udskiller en grundsubstans til den ekstracellulære matrix, frigiver kemiske faktorer, som tiltrækker epitelceller til sårstedet, og er også ansvarlige for collagen syntese. Proteiner, primært kollagen er afgørende for at danne en understøtning for ny vævsdannelse. indebærer fastsættelse af epitelceller for dannelsen af ​​ny hud. Det involverer migrationen af ​​keratinocytter til sårstedet. De epitelceller, salomon sko stadium der migrerer til webstedet fagocytere også enhver snavs og fremmedlegemer på deres vej. Som blodkarrene bliver mindre tæt, såret mister sin lyserøde farve. Som det skadede område bliver stærk, såret heler op til 70% af den oprindelige hud.

et åbent sår tager længere tid at helbrede som den inflammatoriske fase forlænges. Dette fører generelt til ardannelse. Ardannelse forekommer kun, når skaden går dybt ind hudlagene og når dermis lag af huden. Dybe nedskæringer er påkrævet under kirurgi eller dybe sår kan observeres i tilfælde af forbrændinger også. Healing stadier af kirurgiske sår eller dybe sår involverer mere sårpleje og kan kræve indtagelse af antibiotika også. Små sår er taget sig af med førstehjælp, men dybe sår eller kirurgiske sår kræver korrekt medicinering og omsorg, de tager mere tid til at helbrede. Hudtransplantater kan også være nødvendigt, afhængigt af situationen. Da dybe sår er lukket med sting eller hæfteklammer, sårpleje er vigtig for at undgå infektioner eller sårruptur. De interne masker opløses automatisk, salomon sko goretex dame men de eksterne sting fjernes ved lægerne. Disse dage, er opløselige eksterne sting normalt bruges.

Age, dårlig kost, salomon sko størrelser infektion, blødning, medicinske tilstande som diabetes, anæmi osv påvirke sårheling stadier. Dressing holder såret varm og fremmer hurtig heling. Du bør konsultere din læge i tilfælde af pus, blødning, øget smerte eller feber, salomon sko stadium da disse kan føre til komplicerede situationer. Pas på!

Posted in 게시판.

댓글 남기기

이메일은 공개되지 않습니다. 필수 입력창은 * 로 표시되어 있습니다.

다음의 HTML 태그와 속성을 사용할 수 있습니다: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>