salomon sko goretex

Teenagepiger og sociale medier

Disse dage, med hektisk Facebook stalking, piger sende tusindvis af sms’er om måneden og nogle gange sover med deres mobiltelefoner under deres puder, bøller har nye måder at nå ind i pigernes verdener.

‘Du kan ikke rigtig tale om piger længere uden at tale om den rolle, sociale medier i deres liv,’ Simmons fortæller alt taget i betragtning co vært Michele Norris. ‘For mange piger, teknologi er ikke lige, hvad der forbinder dem, salomon sko stadium men det er en del af deres relationer. Så mange piger vil sige,’ Jeg ved ikke eksistere, salomon sko stadium hvis jeg ikke er på Facebook. « Det er en stor salomon sko goretex del af, hvordan de navigerer deres liv. ‘

Simmons, salomon sko størrelser som også hjælper med at køre Girls Leadership Institute sommerlejr, siger, at piger ikke har en masse kommunikationsevner, når de er teenagere, så de lean på sociale medier til at navigere deres konflikter.

‘Hvis jeg utilfreds med dig, og vi er begge i ottende klasse, og jeg har ikke værktøjerne til at fortælle dig, at jeg kommer til at få på min mobiltelefon. Og fordi jeg ikke ser dig i øjet, jeg har tænkt mig at sige forfærdelige ting til dig, ‘siger hun. ‘Og hvis jeg går på Facebook og jeg siger grimme ting på din offentlige side, andre piger begynder at se det, og hvis de ønsker at blive involveret, kan de tilføje, hvad de føler. Og målet derefter begynder at føle, at ikke alene alle hader mig, men jeg kan se, at. Alle kan se det. Og jeg kan ikke gå hjem, salomon sko stadium jeg kan ikke skjule. ‘

Her er nogle tips, der Simmons tilbyder at forældre til teenagepiger (du kan læse disse i fyldigere detaljer på uddrag):

Vær et godt eksempel og ikke bruge al din egen tid på din mobiltelefon eller sociale medier. Også, det er vigtigt at begynde at sige, ‘Nej’ Lad ikke dit barn sove med sin mobiltelefon. ‘Giv hende et udstoppet dyr,’ siger Simmons. Har en mobiltelefon parkeringsplads, hvor billige salomon sko alle mobiltelefoner gå på måltid tidspunkt, lektier tid og i slutningen af ​​dagen. Og fortælle pigerne ikke at dele deres adgangskoder med deres bedste venner. ‘Du kan fortælle din datter,’ Hvis værste kommer til værste, skyde skylden på mig. Fortæl din ven, jeg gjorde du ændrer din adgangskode og holde det privat, ‘siger Simmons.

Posted in 게시판.

댓글 남기기

이메일은 공개되지 않습니다. 필수 입력창은 * 로 표시되어 있습니다.

다음의 HTML 태그와 속성을 사용할 수 있습니다: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>