billige salomon sko

Beating Død Of Derrion Albert

Chicago politiet stadig undersøger banden kamp, ​​der brød ud torsdag i Roseland, der resulterede i død 16 år gammel Fenger High School studerende Derrion Albert.

Albert blev dræbt i en nærkamp i nærheden af ​​skolen, som politiet mener, er en fortsættelse af igangværende spændinger mellem Fenger studerende, der er medlemmer af rivaliserende bander.

En amatør video af slagsmål viser snesevis af mennesker stansning, sparker og svinge træ bestyrelser på gaden. Albert blev ramt af slag fra en af ​​disse plader, Fox Chicago rapporter, og det opnås ved Fox video viser en person at blive ramt med en bestyrelse og derefter trampede på efter at være faldet til jorden.

UPDATE: Politiet sætter spørgsmålstegn fire personer i forbindelse med Albert død, Fox Chicago rapporterede sent søndag aften.

Den studerende, der ramte Albert med et bord, er i forvaring, Fox rapporter, som politiet forsøger at finde ud af hvorfor Albert, en ære student hvem familie og venner sagde var ikke involveret med en bande, blev dræbt.

mellemtiden politiet styrket sikkerheden omkring Fenger mandag som eleverne tilbage til skolen ugen efter nærkamp, ​​der førte til Albert død.

‘Vi ønsker at skabe tryghed for borgerne, at der er en politiets tilstedeværelse, og de kan føle sig trygge i nabolaget og børnene kan føle sig trygge i skolen,’ Tribune citerede Morgan Park District Commander Michael Kuemmeth som siger.

CHICAGO Mobiltelefon optagelser viser en gruppe teenagere ondskabsfuldt sparker og slående en 16 år gammel udmærkelse studerende med splintrede jernbanen bånd har optrappet presset på Chicago embedsmænd til at tage fat på kronisk vold, der har ført til snesevis af dødsfald blandt byens teenagere hvert år.

Den grafiske video af eftermiddagen nærkamp dukket op på de lokale nyheder stationer i løbet af weekenden, viser den fatale slag Derrion Albert, en sophomore ære roll studerende på Christian Fenger Academy High School. Hans død var den seneste tilføjelse til en stigende vejafgift: Mere end 30 studerende blev dræbt sidste skoleår, og byen kan overstige dette antal i år.

Volden stammede fra en skydning tidligt torsdag morgen involverer to grupper af studerende fra forskellige kvarterer, siger Tandra Simonton, en talskvinde for Cook County anklagers kontor. Når skole sluttede, medlemmer af de grupper, begyndte kampene nær Agape Community Center.

Under angrebet, fanget i en del på en tilskuer mobiltelefon video, er Albert ramt i hovedet af en af ​​flere unge mænd wielding træplanker. Efter at han falder til jorden og synes at forsøge at komme op, er han slog igen og derefter sparket. Simonton sagde Albert var en tilskuer, og ikke en del af nogen af ​​grupperne.

Anklagere opkrævet Silvonus Shannon, 19, Eugene Riley, 18, Eric Carson, 16, og Eugene Bailey, 18, med første grad mord, sagde Simonton.

Shannon, Riley og Carson blev beordret holdt uden obligation mandag. The Cook County Public Defender kontor, som repræsenterede de tre teenagere i retten, havde ingen umiddelbar kommentar. Bailey skyldtes i bond domstol tirsdag, sagde Simonton.

Chicago politiet sagde, salomon sko børn at de ledte efter mindst tre flere mistænkte, men ville ikke diskutere en mulig motiv for angrebet.

Simonton sagde Albert blev slået bevidstløs, da Carson slog ham i hovedet med en bestyrelse og en anden person, slog ham i ansigtet. Albert kom til bevidsthed og forsøgte at komme op, salomon sko intersport da han blev angrebet en anden gang ved fem personer, ramt i hovedet med en bestyrelse af Riley og trampede i hovedet af Shannon, salomon sko børn sagde Simonton.

Desiyan Bacon, Bailey tante, sagde hendes nevø havde ikke noget at gøre med slå og var en ven af ​​offeret.

‘De har brug for at stoppe kriminalitet, men når de gør det, de har brug for at få den rigtige person,’ sagde Bacon.

Fenger studerende sagde Albert død intensiverede spændinger på skolen, med argumenter om ham at bryde ud i gange hele dagen mandag. Flere blokke væk, salomon sko med goretex blev et mindesmærke rejst på det sted, hvor han blev slået brændt ned. Politiet øgede også patruljer før og efter skole og i nabolaget.

‘De forsøger stadig at gøre gengæld,’ siger sophomore Toni Gardner, 15. Hun kom ikke nærmere.

For Chicago, en kraftig stigning i voldelige studerende dødsfald i løbet af de seneste tre skoleår fleste fra skyderier off skole ejendom har været en tragedie og en forlegenhed.

Før 2006 blev gennemsnitligt 10 15 elever dødeligt skudt hvert år. Det steg til 24 fatale skyderier i 07 skoleåret 2006, 23 dødsfald og 211 skyderier i 08 skoleåret 2007 og 34 dødsfald og 290 skyderier sidste skoleår.

På en mandag vagt på skolen, nogle community-medlemmer sagde løsningen ligger hos forældrene.

‘Det er vores problem. Vi er nødt til at tage kontrol over vores salomon sko børn,’ siger Dawn Allen, der deltog i vagt, hvor en gruppe beboere forsøgte at presse sig ind i skolen, før de vendte tilbage af politiet.

denne måned, byen annoncerede en $ 30 millioner dollar projekt, der retter sig mod 1.200 gymnasieelever identificeret som mest udsatte for at blive ofre for pistol vold, hvilket giver dem fuld tid mentorer og deltidsjob for at holde dem væk fra gaderne. Nogle penge vil også betale for flere sikkerhedsvagter og give sikker passage for studerende tvunget til at rejse gennem områder med aktive gadebander.

Albert familie deltog et pressemøde mandag med skole distriktsledere og politi, men talte ikke. De bar T-shirts med et billede af ham i en hue og kjole, med ordene, ‘Gone for salomon sko udsalg tidligt, for ung.’

Posted in 게시판.

댓글 남기기

이메일은 공개되지 않습니다. 필수 입력창은 * 로 표시되어 있습니다.

다음의 HTML 태그와 속성을 사용할 수 있습니다: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>