salomon sko med goretex

Min 25 foretrukne tv-udsendelser fra de sidste 25 år

Administrer din konto settings.My KontoLog Outlast uge jeg blev inspireret til at liste mine yndlingsfilm fra de sidste 25 år. Kort tid derefter, en læser ved navn Lisa spurgte, om jeg planlagt at dele mine foretrukne tv-shows fra det sidste kvarte århundrede. Jeg troede, det var en temmelig god idé, så her er resultatet. Bemærk også, at det er en personlig liste ikke en fejende erklæring af enhver slags, og ligesom alle, jeg har nogle huller i min tv-visning, som The Wire. Tilgiv mig Uden videre: 25. Food Party. Jeg faldt i kærlighed med denne IFC serie første gang jeg så det. I hvert kort episode, salomon sko intersport skaberen og stjerne Thu Tran befolket hendes sæt med et udvalg af hjemmelavede dukker og mærkværdigheder, skaber den form for glæde blandt seerne beslægtet med den gode gamle dage af Pee Wee s Playhouse.24. Eastbound og ned. Danny McBride og jeg deler den samme hjemby, og jeg kunne ikke undgå at blive mindet om nogle folk, jeg voksede op med, salomon sko udsalg mens du ser denne hylende morsomme, R bedømt HBO comedy.23. China Beach. Jeg var knap en teenager i denne serie ‘køre, men jeg var nittet af sine følelsesmæssige historier og skarp skildring af Vietnam War.22. Six Feet Under. Dette show haft sine op og nedture, men jeg synes stadig om det bevægende og perfekte serie finale, som forlod mig speechless.21. Skins. Den britiske drama brød åbne formen af ​​teen viser som skildrer teenagere at gøre ting, vi ønsker, billige salomon sko de ikke var, salomon sko udsalg som at have sex og synke gobs af pills.20. Sort. Det er en skam, Judd Apatow komedie kun varede en sæson. TV har altid haft svært ved at formidle Crazy af college liv, salomon sko goretex og dette er en af ​​de få shows, salomon sko med goretex der fik det right.19. Chappelle s Show. Er det for sent for quotable skitse serien til at komme tilbage? Jeg holder håber svaret er nej 0,18. Jackass. Nogle hadede denne MTV tilbud, men jeg altid lo når Johnny Knoxville og hans frygtløse band af afvigere pløjede indkøbsvogne i hedges.17. Curb Your Enthusiasm. Efter hver sæson jeg spekulerer på, hvordan Larry Davids komedie kan muligvis få bedre. Igen og igen, det gør! 16. The Daily Show. Jon Stewarts natlige nyheder satire er stadig værd at se, selv om den gyldne æra af Colbert og Carell er lang over.15. Engel. Til tider troede jeg Joss Whedon spin off overgået Buffy. Den endelige sæson var en punch i tarmen, men på en god way.14. Doctor Who. Jeg tror, ​​jeg kan sætte denne serie på her, hvis jeg kun henvise til Russell T. Davies reboot, salomon sko med goretex der blev lanceret i 2005 med Christopher Eccleston og Billie Piper.13. Mad Men. Jeg kan sige med sikkerhed, at jeg er i denne ene for langdistanceflyvninger, selv hvis det varer yderligere 10 år (som det ikke vil, men jeg ville ønske, det ville).

Posted in 게시판.

댓글 남기기

이메일은 공개되지 않습니다. 필수 입력창은 * 로 표시되어 있습니다.

다음의 HTML 태그와 속성을 사용할 수 있습니다: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>