salomon sko goretex

Hvilken en britisk by slår London for stærkeste boligpriserne vækst siden recessionen

Londons ejendomsmarked kan være rødglødende, men en britisk by har indspillet en stærkere vækst pris end hovedstaden i de seneste otte år.

Huspriserne i Cambridge hjem til nogle af Storbritanniens mest succesfulde videnskab og teknologi virksomheder har steget med 44.7pc siden deres 2007 højdepunkt.

Dette skal sammenlignes med en 44.4pc stigning i London og vækst af 37.4pc i tredje placeret Oxford, ifølge analysefirmaet Hometrack, salomon sko tilbud som analyserede 20 byområder.

Den gennemsnitlige hus i Cambridge koster 388.400, hvilket gør den historiske universitetsby Storbritanniens dyreste center uden Greater London, hvor den gennemsnitlige hjem koster 448.200, ifølge Hometrack.

Andre undersøgelser, som dækker mindre områder omkring London, sætte gennemsnitlige priser i hovedstaden på mere end 500.000. Data, gentagne gange foreslår hjem sælge hurtigere i Cambridge sælger hurtigere end i nogen anden del af landet, med hjem typisk på markedet for mindre end en måned.

I det sidste år alene, er priserne steget 10.7pc i Cambridge, selv om den årlige vækst blev overhalet af London og Oxford, hvor priserne steg 12PC og 12.8pc hhv.

Hometrack britiske byer House Price Index fandt, at Belfast indspillede det største fald siden recessionen. Huspriserne er nede 47.2pc siden deres højdepunkt i 2007, med den gennemsnitlige hjem koster 119.400.

House pris vækst siden recessionen, med de nuværende gennemsnitlige huspriser

Liverpool har den laveste gennemsnitlige hus pris på alle de britiske byer er omfattet af indekset på 109,900. Trods en stigning på 5.1pc i det forløbne år, huspriserne i den nordvestlige byen er stadig 13pc lavere end toppunktet 2007.

Med hensyn til overkommelige priser, er Oxford menes at være den mest uoverkommelige sted i Storbritannien, hvor salomon sko tilbud at købe et hus, ifølge en separat undersøgelse. Byen arbejdere tjener i gennemsnit 26.500 om året, salomon sko goretex dame sammenlignet med en årlig løn på 31.950 i London.

Den Cities Index fundet Storbritanniens byer outperforme bredere boligmarkedet, optagelse årlig boligpriserne vækst på næsten 10 pct. Dette skal sammenlignes salomon sko med goretex en britisk gennemsnit på 6.1pc ifølge ONS data offentliggjort tidligere på ugen.

De bedste steder at investere i de studerendes ejendom

Forbedring forbrugertillid og lave renter på realkredit er øget efterspørgsel i byer som Glasgow, Manchester og Liverpool, hvor boligmarkedet er kun lige begyndt at komme sig efter recessionen.

Andre regioner er også blomstrer. I den sydvestlige del, Bristol, med sine grønne parker og vandveje, så priserne hoppe ved 9.7pc i det forløbne år alene, idet den gennemsnitlige ejendom pris i byen for at 235.400.

Posted in 게시판.

댓글 남기기

이메일은 공개되지 않습니다. 필수 입력창은 * 로 표시되어 있습니다.

다음의 HTML 태그와 속성을 사용할 수 있습니다: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>