salomon sko dame

The New Lives Of Big Boxes

Over hele landet, er fællesskaber dreje forladte store kasse butikker som Kmart og Wal Mart i kirker, skoler, biblioteker selv museer, der afsættes til alt fra Spam til Route 66.

Julia Christensen, en kunstner og professor ved Oberlin College, gennemskåret landet for at finde ud af, salomon sko intersport hvordan disse vidtstrakte strukturer bliver repurposed. Christensen først fik ideen til at studere store kasser i hendes hjemby, Bardstown, Ky., Bourbon hovedstad i verden.

Bardstown har en charmerende, historiske centrum, med små cafeer og butikker. Turisme er en vital del af Bardstown økonomi. Folk kommer fra hele til at besøge destillerier og det 18. århundrede palæ, der inspirerede Stephen Foster til at skrive ‘My Old Kentucky Home.’

at holde de historiske bygninger intakt, er der meget strenge design regler downtown.

Men ligesom byer overalt, i udkanten er en anden historie. Striben indkøbscentre er blot et par minutters kørsel væk. Når Wal Mart tilbage, så gjorde de andre virksomheder.

Men Wal Mart parti er ikke tom længere. Bardstown havde brug for en ny retsbygning, så til sidst regeringen købte ejendommen, jævnet den store kasse og byggede Nelson County Justice Center. Et par mindre regeringskontorer oprettet butik i nærheden. Bar og restaurant område er stadig ledige.

Som for Wal Mart, det flyttede ind i en større bygning på tværs af byen. Omkring fem år siden, det gjorde planer om at forlade stedet, og flytte til et tredje sted. Men denne gang, lokale embedsmænd ønskede en indflydelse på sagen. Dixie Hibbs var borgmester i Bardstown på det tidspunkt.

‘Vi ved, du kommer til at bygge en stor bygning. Vi har set dem. Vi kan ikke lide dem,’ siger Hibbs. ‘Du kommer til at tage en førsteklasses stykke af ejendom og bygge noget, salomon sko med goretex vi ved vil være der i 20 år. Vi ønsker en bygning, der vil være glædeligt for os.’

Som svar, Wal Mart enige om at ændre bygningens design.

‘Det ligner et indkøbscenter, ikke en shopping kasse,’ siger Hibbs.

Big Box Genbrug

Det er vigtigt at bemærke, at nogle gange, når en stor kasse er tomt, det er ikke nødvendigvis skyld detailhandlere; de ikke altid ejer bygningerne selv; ofte de lease dem.

Christensen siger, at hun ikke er interesseret i at finde fejl med ejerne af store kasser. Hun opererer på den antagelse, at de er kommet for at blive. I stedet vil hun fokusere på, hvad folk gør med dem, når de er opgivet.

I sin nye bog, Big Box Genbrug, ser Christensen på 10 forskellige samfund.

I Austin, Minn., Christensen gik til en stor kasse, som var blevet renoveret til et museum viet til Spam, den dåse kød. Og i Round Rock, Texas, en gruppe af unge iværksættere vendte en forladt Wal Mart i en indendørs racerbil spor. Christensen citerer racerbil sporet for sin fantasifulde brug af sådan et stort rum, men de kunne ikke holde trit med de faste omkostninger og måtte lukke ned.

Christensen siger byer har et stort incitament til at finde andre anvendelsesmuligheder for disse bygninger.

‘Veje er udvidet. Stoplys sat i. Hele omfartsveje kan skabes,’ siger hun. ‘Så alt dette investeret infrastruktur tilbage efter detailhandleren forlader bygningen bag.’

Hvilke kan gøre disse websteder godt for nyorientering. Tag Libanon, Mo. Når en Kmart der gik konkurs, blev dens huset tomt i tre år, og området blev deprimeret. Så fællesskabet rejst penge til at gøre det til en ny og større amt bibliotek.

Cathy Dame, bibliotekets direktør, siger, at det tog et stykke tid for nogle mennesker at justere.

‘Nogle gange, ærligt, det var nemmere at sige,’ Husk, hvor afsnittet salomon sko stadium var? Det er vores børns værelse, ‘siger Dame.

Da strukturen var for stor til bare biblioteket, billige salomon sko de brød det op og nu dele det med en Route 66 museum og en café, blandt andre ting. Og Dame siger de får en masse trafik, dels fordi det er nemt at parkere.

Dame understreger, at hele projektet blev betalt i private donationer, ikke skatter. Enkeltpersoner og lokale virksomheder alle tilhugget i.

‘The kommentar, jeg holdt høre bestyrelsen siger, og den offentlige sige var, hvordan grimme bygningen blev bare sidder der,’ siger Dame. ‘Det var en påmindelse om en virksomhed, der gik konkurs. Det var bare deprimerende, ærligt.’

‘Med disse store kasse bygninger, de er bygget af de hundredvis hvert år, og de er forladt af de hundredvis hvert år,’ Christensen siger. ‘Vi har at gøre med en begrænset ressource her. Der er ikke en endeløs forsyning på Jorden, så vi er nødt til at tænke på, hvad der vil ske til fremtiden for disse strukturer.’

Asfalten var frisk lagt, da jeg først besøgte RPM Indoor Raceway. Parkeringspladsen svedte i dødt løb af en texaner juli og såler af mine tennissko smeltet lidt med tjære, som jeg gik på tværs af det. Tre tønder asfalt dukkede foran bygningen, som afspejler alle lys og fugt højre back, således at en verden af ​​varme svævede over jorden, lige omkring mine ankler.

Som vi kørte ind på parkeringspladsen på den sommerdag i 2002, jeg første gang stødte på den nu velkendte stedet for en genbrugt Wal Mart tegn: de tre tiers på et indlæg, der engang annonceret ‘Wal Mart,’ ‘Vi Sælg For Less’ og ‘ALTID’. Nu er dette skilt læs ‘RPM Indoor Raceway’, ‘Speed ​​sker,’ og ‘Go Kart Racing,’ en sammensmeltning af bygningens tidligere liv og dens nuværende inkarnation. Kørsel ned ad motorvejen eller på en landevej i dag, når jeg ser, at multitiered tegn, jeg klogere på striben mall skjulte fortid Wal Mart engang opereres i denne bygning. I nogle tilfælde spekulerer jeg, hvis genbrug af skiltning er en adaptiv genbrug af Wal Mart branding, en stamme af markedsføring, der bærer igennem fra bygningens tidligere liv, en oplagt nik til Wal Mart arv på partiet.

Posted in 게시판.

댓글 남기기

이메일은 공개되지 않습니다. 필수 입력창은 * 로 표시되어 있습니다.

다음의 HTML 태그와 속성을 사용할 수 있습니다: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>