billige salomon sko

Sådan Pack at rygsæk Europa

Mindre rygsække uden en ramme er lettere at luftfartsselskabet rundt. (Foto: Jupiterimages / BananaStock / Getty Images)

Relaterede artikler Sådan rygsæk gennem Europa på $ 50 om dagen Den bedste måde at pakke tøj Wrinkle Free i en rygsæk Hvordan til at pakke en Carry på rygsæk Hvad skal Pack i to uger i Europa tanken om at leve ud af en enkelt rygsæk for uger eller måneder ad gangen er skræmmende, når du er vant til at have en hel skab af tøj til din rådighed. Når du pakker til en backpacking tur gennem Europa, salomon sko udsalg den mest vigtige ting at huske er, at du ikke kommer til Antarktis; de har billige salomon sko butikker i de fleste byer, salomon sko med goretex hvor du kan købe nødvendigheder. I stedet for at pakke hvert element, som du muligvis har brug for, såsom tre måneder værd af shampoo stick til de basale fornødenheder. Pick up en cabriolet rulle taske med lynlås væk rygsæk stropper, hvis du primært vil være rejser i byer, hvor du nemt kan rulle din taske, eller bruge en mindre ramme mindre rygsæk med brystbenet og hofte stropper, hvis du vil gøre en rimelig mængde gå over ujævnt terræn eller trekking med tasken, såsom at tage stien mellem landsbyerne i Cinque Terre eller cykling slottet i Tours.

Step 2Purchase en stor, intern ramme rygsæk, hvis du ikke kan leve uden fem par salomon sko udsalg, jordnøddesmør til mellemmåltid om de ikke har det i Europa og souvenirs fra hvert stop. Forbered dig på at rejse primært af langdistance tog i denne sag, fordi det vil være vanskeligt at bringe sådan en stor pakke på regionale busser og dyrt at tjekke det på små, regionale europæiske fly.

Step 3Make en bunke af alle det tøj, du tænker på emballage. Slip af med alle, men et par af længere shorts de er ildeset i Europa, og du vil ikke være i stand til at bære dem ind i kirker og nogle andre turistattraktioner. Træk fem til otte skjorter, afhængigt af længden af ​​din rejse, og vælg et valg i mørke farver for at rejse. Ikke blot vil du blande i bedre med europæerne, men mørkt tøj tørrer hurtigere og skjuler pletter. Vælg en til tre par jeans, igen afhængigt af længden af ​​turen, og et par mørke bukser eller en nederdel for at gå ud om aftenen.

Step 4Keep dine bulkiest tøj jakke, trøje, tungeste jeans og støvler eller sneakers til side til at bære på flyet. Layout alle dine skjorter flade, den ene oven på hinanden i en bunke, fold i halve og rul dem op i en pæn rulle. Gør det samme med dine bukser. Nestle rullerne i bunden af ​​jer taske, med tre til fem par hver undertøj og strømper gemt i omkring kanterne.

Trin 5Round op elektronikken, du planlægger at medbringe kamera og ulåst mobiltelefon på et minimum og kontrollere spændingen oplysninger at se, om de vil arbejde i Europa uden en konverter. Disse dage, vil de fleste punkter opført som 110 220, hvilket betyder at de arbejder på noget spænding i dette område. Pick up en plug-konverter på en rejse butik, og pak den med dine opladere og nødvendige ledninger ind i en plastikpose på toppen af ​​dit tøj. Put ikke flydende toiletartikler, såsom din tandbørste og deodorant, i en anden plastikpose i dette lag også.

Step 6Assemble en kvart størrelse plastikpose værd af væske eller gel toiletartikler poster, mindre end 3 ml hver, den maksimalt tilladte i carry på poser til transatlantiske og interne europæiske flyvninger. Pack shampoo, balsam, shower gel, salomon sko dame og tandpasta og kontakt løsning eller barberskum, hvis nødvendigt. Køb større beholdere af toiletartikler i en købmand, når du kommer til Europa, fordi det hårde vand i Europa ikke fungerer godt med amerikansk shampoo og shower gel.

Step 7Slide et par sandaler til at bære i brusebadet eller omkring dit hostel oprejst ind i siden eller foran din rygsæk. Tilføj din foldet op dag pack, guidebog, rejser tegnebog og flydende toiletartikler til toppen af ​​din rygsæk. Hook en TSA godkendt bagage lås i lynlåsen pull og holde nøglen i en lomme eller i din tegnebog.

Referencer Rick Steves ‘Europe: Pakning Lys og RightTransportation Security Administration: 3 1 1 om Air Travel

Flere artikler Hvad at pakke til at bære i Europa i sommeren Hvad skal Pack i en rygsæk til en Plane Bør du Roll eller Fold tøj, når Packing? Hvad skal Pack til Australien Sådan Pack en kuffert til en måneds ophold Hvad ville du Pack til Gå til Massachusetts? Travel Tips Artikler pakkeliste til Backpacking i Europa Hvordan til at pakke for en europæisk tur Hvad Toiletries kan jeg tage i en Carry på Bag på et fly? Hvordan vælger Travel Clothing Sådan Pack Carry On Tasker til en Airplane Sådan holde min Pakket Opbevaring rynkefri ting at tage når du rejser salomon sko med goretex en baby rejse Uzbekistan Hvad skal Wear Hvad skal Pack til en Amazon Rainforest Trek Hvad skal Bring til hoteller Test din Viden Glad camper: Test din Outdoors viden cruisin ‘Langs PCH: Test din viden Kan du Pass for en korrekt Brit? Berømte vartegn: Test din IQ

Posted in 게시판.

댓글 남기기

이메일은 공개되지 않습니다. 필수 입력창은 * 로 표시되어 있습니다.

다음의 HTML 태그와 속성을 사용할 수 있습니다: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>