salomon sko med goretex

Dommer offentligt undskylder til John Banks ‘kone efter afhøring hendes troværdighed i valgprocessen tilbagevenden tilfælde

En landsdommer har lavet en offentlig undskyldning til John Banks ‘kone efter afhøring hendes troværdighed som witness.That overbevisning hovedsageligt var baseret på retfærdighed Edwin Wylie foretrækker Kim Dotcom og Mona Dotcom beviser over det for Amanda Banks men Court of Appeal omstødte at efter fru Banks opsporet vidner til en frokost, salomon sko intersport hvor salomon sko størrelser hr Dotcom urette havde hævdet donationerne var discussed.After hørelse indlæg fra begge parter i dag, Justice Edwin Wylie kaldet Banker i selve retten fra tilhørerlogen. ‘det er vigtigt i siger dette offentligt salomon sko med goretex fordel af, hvad jeg ved nu, ‘said.Justice han Wylie erkendte vurderingen han om fru Banks var’ en fejl ‘og spurgte den tidligere MP at videregive afbud til sin wife.The dommer ville også henvise til det i sin endelige skriftlige afgørelse, fortalte han de court.Banks advokater David Jones, QC, sagde hans klient havde lidt en ‘alvorlig uretfærdighed’ og var ‘søger retfærdighed for en betaling for omkostningerne i denne ret’ . Det kan ikke have været sandt, ‘sagde Jones.’ Mr Dotcom er blevet fanget ud blinde, og det er tydeligt at se, at han kan påvirke andre, især hans daværende hustru. ‘Men John Billington, QC, salomon sko goretex dame for kronen, slå tilbage på dem fordringer. ‘der var ingen tegn til rådighed til kronen, der foreslog hvad der blev sagt af hr Dotcom, fru Dotcom og hr Tempero blev fabrikeret. Tværtimod støttede andre beviser det, ‘han sagde.I bestemme ansøgningen, hr Billington sagde Justice Edwin Wylie havde én ting at overveje:’ Var dette tilfælde rimeligt og korrekt anlagt den af ​​de oplysninger, kronen på tidspunktet for retssag? ‘sagen vedrørte donationer Barry Banks modtaget fra Dotcom for hans 2010 Auckland valgkampagne, salomon sko goretex dame der ikke blev oplyst på hans valg afkast, og som Banker hævdede var anonymous.But Court of Appeal omstødte hans overbevisning efter fru Banks ‘ben work.At et andet retsmøde, havde kronen argumenteret en ny retssag skal gå videre og de nye beviser i dokumentet besluttet af retten i realiteten. men Court of Appeal uenige og sagde, at der havde været en ‘alvorlig fejl proces’, men sætte det ned til fejlvurdering snarere end ondskabsfuldhed på den del af Crown.In marts blev den tidligere lov om MP tildelt $ 66,200 i omkostningerne fra Crown for Court of Appeal høringer, salomon sko goretex dame der resulterede i hans acquittal.Today ansøgning søgt at kompensere Banker for omkostningerne ved oprindelige retssag. ‘Det er svært at forestille sig en mere værdig ansøger end en person, der har været offer for fabrikeret beviser,’ sagde Jones.

Posted in 게시판.

댓글 남기기

이메일은 공개되지 않습니다. 필수 입력창은 * 로 표시되어 있습니다.

다음의 HTML 태그와 속성을 사용할 수 있습니다: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>