salomon sko intersport

Plant Cell Model

Celler fungerer som byggesten i den strukturelle og funktionelle organisering af levende væsener. De er de grundlæggende enheder af livet, salomon sko tilbud der arbejder sammen om at udføre livets opretholdelse funktioner.

Afhængigt grundlæggende struktur af cellen, salomon sko størrelser er alle levende organismer grupperet i to hovedgrupper betegnes prokaryoter og eukaryoter. Den strukturelle og funktionelle kompleksitet prokaryoter er mindre i forhold til eukaryoter, billige salomon sko med den største forskel er fraværet af kernen i prokaryoter.

Planter tilhører gruppen af ​​multicellulære eukaryoter, og de har evnen til at syntetisere sukker i nærvær af sollys. Autotrophy er en af ​​deres mest karakteristiske kendetegn. Deres celler omfatte yderligere organeller specifikke for fotosyntese samt stivhed. Bakken tjener som den bærende struktur for din model. Rul nogle mørkebrune ler i et rør, salomon sko goretex og placere den på kanten af ​​bakken for salomon sko goretex at angive cellevæggen. Afkøl denne forsamling indtil jello er vaklende, men fast nok, så det ikke vil bryde eller fragment.

Cell væg er en stærk, men smidig struktur omkring membranen og tilvejebringer ekstern støtte til membranen og cellen som helhed. Det tjener som en fysisk barriere, og tillader kun specifikke molekyler at passere ind i cellen.

Cytoplasma er en gel lignende struktur, der holder sammen alle de interne strukturer i en celle. Det spiller en vigtig rolle i den interne bevægelse af celle organeller. Hvis det er nødvendigt, forsigtigt skrabe nogle jello med en ske til at placere bolden godt fast.

Nucleus er den vigtigste organel, og fungerer som kontrolcenter af cellen. Nu resten af ​​organeller kan arrangeres i rummet omkring disse to organeller.

vakuoler er opbevaring organeller i planteceller.

ER er et netværk af membraner til stede uden for kernen. Den ru ER har ribosomer er knyttet til det, og er stedet for salomon sko dame proteinsyntese. Stick et par af dem på en del af de slik bælter at skildre den ru ER.

Mitokondrier er kendt som kraftcentre for celler, idet disse organeller er involveret i syntesen af ​​energi i form af ATP (adenosintriphosphat). Denne membranstruktur spiller en vigtig rolle i overlevelse af cellen.

Posted in 게시판.

댓글 남기기

이메일은 공개되지 않습니다. 필수 입력창은 * 로 표시되어 있습니다.

다음의 HTML 태그와 속성을 사용할 수 있습니다: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>