salomon sko med goretex

Hvordan laver Tinkerbell skoovertræk

Opret et mønster for skoovertræk bruger musselin. Skær musselin i fire store firkanter, der er store nok til at dække siderne af et par tennissko. Placere et felt af musselin på hver side af skoen. Pin to firkanter stramt sammen omkring hver salomon sko børn med lige ben, skaber en søm i midten foran på skoen og en anden søm i midten af ​​hælen. Brug en stof blyant eller markør for at tegne en linje 1/2 tommer væk fra den linje af benene på hver søm. Tegne linjer langs stoffet 1/2 tomme over toppen af ​​skoen og under skoens bund. Gentag denne proces med de resterende to kvadrater af musselin på den modsatte salomon sko intersport.

Skriv på hver musselin stykke som fod og side det hører til og frigøre brikkerne. Klip langs de mærker at fjerne overskydende stof fra dit mønster. Lay 1 yard af grønne filt på en flad arbejdsflade og udglatte rynker. Læg de fire mønster stykker på toppen af ​​filt og pin på plads. Brug stof saks til at skære omkring mønster stykker.

Vælg brikkerne til højre fod og frigøre den musselin mønster fra hvert stykke. Lag de to stykker filt med deres ret mod ret. Line up alle kanter. Sy stykkerne sammen langs midt foran søm og tilbage center søm under anvendelse af en symaskine. Fold de øverste kanter af skoen dækker ned 1/2 tommer og sy på plads. Tryk den forreste centrum og tilbage center sømme åben. Drej skoen dække højre side ud. Gentag denne proces for den anden skodækslet.

Påfør varm lim til bunden af ​​to hvide pom poms og tryk på en til toppen af ​​hver salomon sko med goretex cover nær tåen. Sy enderne af en strimmel af elastisk for begge bundkanter hver salomon sko goretex dame cover. Det elastiske bånd vil strække sig hen over bunden af ​​salomon sko børn og holde låget på plads. Sæt skoovertræk over toppen af ​​tennissko, strækker de elastiske bånd omkring deres bunde. Sæt salomon sko størrelser på dine fødder.

Posted in 게시판.

댓글 남기기

이메일은 공개되지 않습니다. 필수 입력창은 * 로 표시되어 있습니다.

다음의 HTML 태그와 속성을 사용할 수 있습니다: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>