salomon sko med goretex

Læder salomon sko børn til at koste mere

De lædervarer og fodtøj industrien hævdede at have lidt en af ​​de skarpeste stigning på næsten 10 procent i priserne på sine produkter med merværdi skatteordning, salomon sko størrelser som trådte i kraft i 19 stater over hele landet.

‘Leather fodtøj beskattes med en sats på 12,5 procent mens en sammenlignelig produktkategori som klæder beskattes med 4 pct. Denne diskrimination vil kun gavne uorganiserede sektor,’ siger Kuruvilla Kuriakose, direktør (finans), Mirza Tanners.

Den læderindustri hævdede at blive yderligere hårdt gøres ved, salomon sko børn at tekstiler er punktafgifter gratis, billige salomon sko mens lædervarer tiltrække en 16 procent punktafgifter.

Ifølge Kuriakose, ville en 10 procent stigning i priserne på mærkevarefodtøj tvinge forbrugerne til at gå ind for salomon sko goretex billigere produkter, der fremstilles af den uorganiserede sektor.

‘Flere spillere ville manipulere med prisfastsættelse og sælge gennem mindre detailhandlere, der ikke er omfattet af momssystemet. I sådanne tilfælde både forbrugeren og regeringen står til at miste. Desuden første punkt omsætningsafgift på fodtøj er otte pr cent på nuværende og med implementeringen af ​​moms detailprisen ville gå op med 10 pct, ’tilføjede han.

De Rs 3000 crore (Rs 30 milliarder) læder og fodtøj industrien estimater med gennemførelsen af ​​moms, ville tabet i marginer være til tonerne af Rs 250 300 crore (Rs 2,5 3 milliarder) årligt. Tata Group, Liberty Fodtøj og Mirza garvere er blandt de største aktører i branchen.

Posted in 게시판.

댓글 남기기

이메일은 공개되지 않습니다. 필수 입력창은 * 로 표시되어 있습니다.

다음의 HTML 태그와 속성을 사용할 수 있습니다: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>