salomon sko børn

Klare Mad på arbejdspladsen

Har du lyst til dit job kommer i vejen for dit vægttab? Stress, lange timer, der forlader meget lidt tid til motion, og pause rum fristelse kan alle forstyrre dit bedste for salomon sko dame at leve sundt. Lærerne vi talte rapportere, at de står over for fristelse bare om hele tiden: i lærernes lounge, i klasseværelset (i form af gaver og godbidder fra studerende), og i cafeteriet. ‘Hvis du nogensinde har været i en lærers lounge, du ved, at den måde, vi ofte» behandlet «er med godbidder,’ siger Hold altid mikrobølge popcorn på hånden for en hurtig, sund snack du kan endda tage det til et møde.

Medbring en personlig kaffemaskine til at arbejde såvel som levering af høj kvalitet grunde eller enkelt tjene poser til brygning de gode ting vil være mere tilfredsstillende end en kop genopvarmet joe fra personalet pantry, og hvis du gør det på dit skrivebord, du kan undgå mad fristelser, der kan lure andre steder på kontoret.

Hold opfylder granola barer eller 0 PointsPlus værdi frugt på dit skrivebord og altid bringe nogle til møder, der tilgodeses.

Hold en fuld vandflaske salomon sko med goretex dig på alle tidspunkter.

Overlevende frokostpause

Frokost tid kan være problemer i enhver linje i arbejde. Lærerne har at gøre salomon sko med goretex den ekstra fristelsen til et cafeteria ofte tjener opfedning fødevarer som pommes frites, pizza og kylling nuggets på stedet. Deres bedste strategier for at overleve frokostpause?

Bringe frokost er den oplagte løsning, så det er vigtigt at tage et par minutter derhjemme for at forberede noget aftenen før. ‘Min favorit frokost er en enorm salat salomon sko med goretex hver vegetabilske tænkelige, plus kikærter, fedtfattig ost, et par oliven, og fedtfattig dressing,’ siger

Plan at forkæle dig selv senere på dagen, siger Susan. ‘Hver eftermiddag jeg giver mig selv en særlig oplevelse to små Peppermint Patties for en PointsPlus værdi på 3. Jeg finder jeg ser virkelig frem dem!’

Hold en fedtfattig mikrobølgeovn middag eller to i fryseren på arbejde til nødsituationer.

Fitting fitness i

Alle vores lærere arbejdede i forskellige grader af motion. Hvordan gjorde de det?

For Tory, motion er ikke til forhandling. ‘Jeg holder et ekstra sæt kører tøj og salomon sko intersport på arbejde. Jeg indstille en alarm på mit ur til at gå ud efter skoledagen er forbi, og så snart det chimes, jeg fat i min gym taske og gå forandring.’

‘Motion er en vigtig del af min dag, og jeg tænker på det som en aftale, som jeg ikke ville bryde!’ siger Susan. ‘Nogle gange er det meget svært at forblive motiveret efter arbejder hårdt hele dagen, så jeg prøver at huske, at jeg altid fortryder de få gange, hvor jeg ikke udøver, men jeg har aldrig fortrudt at komme ud og motion!’

Stacey begyndte at deltage i Spinning klasser, og fik så involveret med motion, at hun blev en Spinning instruktør! Alle fem lærere sagde sunde mellemmåltider var nøglen til deres vægttab succes. Her er nogle af deres favorit take at arbejde mini måltider :.

Posted in 게시판.

댓글 남기기

이메일은 공개되지 않습니다. 필수 입력창은 * 로 표시되어 있습니다.

다음의 HTML 태그와 속성을 사용할 수 있습니다: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>