salomon sko dame

Gennemsnitsvægten Højde på 2

Mellem fødsel og hans anden fødselsdag, vil dit barn vokse en utrolig mængde. I løbet af året op til dit barns tredje fødselsdag, salomon sko intersport kan du forvente ham til at vokse yderligere to til tre inches og få yderligere fire pounds, ifølge KidsHealth. Kendskab til den gennemsnitlige højde og vægt for din 2 årige vil hjælpe dig vide, om dit barn er udviklingsmæssigt på sporet. Småbørn, der falder uden for de gennemsnit kan være helt sundt, også, men tale med dit barns børnelæge for at være sikker.

Er Hans Vægt Normal. eller ikke?

En 2-årig dreng, i en alder af 24 måneder, vejer i gennemsnit cirka 28 pounds, hvilket betyder, at han er i 50-percentilen, salomon sko goretex ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse. En 2-årig pige, i en alder af 24 måneder, vejer i gennemsnit 26,5 pounds, rapporterer CDC. To årige, der falder over eller under den 50. percentil er stadig betragtes sundt og normalt.

Han Vejer Hvad?

Så længe dit barn vokser i et støt tempo, chancerne er han er rask. En 2-årig, der vejer meget mindre eller meget mere end gennemsnittet kan opleve visse sundhedsmæssige problemer, salomon sko intersport dog. Visse medicinske og genetiske problemer kan hæmme væksten, ifølge KidsHealth. Et lille barn, der vejer mere end normalt er en øget risiko for diabetes, hjertesygdomme, salomon sko goretex dame forhøjet blodtryk, højt kolesteroltal, salomon sko tilbud søvnapnø, knogle problemer og tidlig pubertet, University of Michigan Health System rapporter. En 2-årig, der vejer meget mindre end gennemsnittet, på den anden side, kan opleve vitamin og mineral mangler, der sænker den generelle sundhed og velvære.

Hun er Hvor Tall?

Din 2 årige kan falde uden den gennemsnitlige højde, fordi hun er genetisk disponeret for at være ganske kort eller ganske høj, fordi det kører i familien. Et barn, der er meget kort til hendes alder kan blive diagnosticeret med manglende trivsel, salomon sko intersport som sætter hende på en øget risiko for ernæringsmæssige mangler. Hvis dit barn er ved at vinde vægt på en hurtigere eller langsommere end hun vokser i højden, er det en anledning til bekymring, konstaterer KidsHealth. Hvis dette er tilfældet, tale med dit barns børnelæge om, hvad behandlinger og muligheder for billige salomon sko at få hende tilbage på sporet.

Posted in 게시판.

댓글 남기기

이메일은 공개되지 않습니다. 필수 입력창은 * 로 표시되어 있습니다.

다음의 HTML 태그와 속성을 사용할 수 있습니다: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>