salomon sko børn

Hvis Jimmy mener de Choo passer

En britisk skoproducent gjort berømt af tv-serien Sex and the City har truet med at sagsøge en Kaukapakapa hjemmeside ejer, medmindre hun ændrer sin virksomheds name.Jimmy Choo New York var en favorit boutique af Sex and the City salomon sko intersport aholic hovedperson Carrie Bradshaw. Skoene sælge for $ 700 til $ 1000 pair.Kookychoo ejer Looie James blev lamslået, da hun modtog et brev fra Wellington intellektuel ejendomsret advokater AJ Park, på vegne af Jimmy Choo, fortæller hendes nye selskab til at droppe planerne om at varemærke sin name.She og erhvervslivet partner Vaughan Stanley var rede til at gøre det, men så et andet brev i denne uge anmodede om, at selskabet ophører handel som Kookychoo. ‘han vil have os til at opgive domænenavnet, han vil have os til at sende alle vores visitkort og enhver trykt materiale, salomon sko størrelser som vi har jeg mener, sådan en aggressiv brev. ‘Jimmy Choo påstod navnene var ens nok til, at kunderne kunne forveksles, fru James said.The hjemmeside i går featured gaver såsom en bamse, billige salomon sko en venetiansk glas armbånd og en hot pink sækkestol. ‘jeg er en mor til syv, og jeg bor i Kaukapakapa på en lille gård, der er ingen måde, jeg har den slags midler.’ i går var hun klar til at tiltræde den britiske selskabs demands.Jimmy Choo blev grundlagt af den tidligere Vogue UK tilbehør redaktør Tamara Mellon og London skomager Jimmy Choo i 1996. Hr Choo udsolgt i 2001.In en Sex and the City episoden, salomon sko med goretex Carrie, af Sarah Jessica Parker spiller, mister en af ​​hendes hæle på en færge og råber ‘jeg har tabt min Choo! ‘. Auckland modedesigner Trelise Cooper kæmpede en juridisk kamp for at stoppe Arrowtown tilbehør maker Tamsin Cooper bruge hendes eget navn som et varemærke.

Posted in 게시판.

댓글 남기기

이메일은 공개되지 않습니다. 필수 입력창은 * 로 표시되어 있습니다.

다음의 HTML 태그와 속성을 사용할 수 있습니다: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>