salomon sko størrelser

Breaks Down On Hans TV Show Efter Seeing Meget speciel overraskelse Gæster

Komiker Steve Harvey handler om at få et grin, salomon sko dame uanset om som en af ​​de cracking kloge ‘Kings of Comedy’ eller som den nyeste væld af langvarige show ‘Family Fejde.’

Men Harvey viste en mere følelsesmæssige side på hans dagtimerne tv-show i denne uge, takket være en uventet opkald. Harvey, salomon sko børn der vendte 56 den 17. januar, tog et opkald via satellit under showets tape som en del af hans fødselsdag særligt. Hvad fremgik næste sendt både Harvey og hans publikum til tårer.

En mand vises, og ønsker ham tillykke salomon sko med goretex fødselsdagen, salomon sko størrelser der forårsager Harvey at hviske ‘Øv, mand,’, salomon sko med goretex før pacing scenen. ‘Dette er Rich Liss fra Orlando, Florida,’ sagde manden. ‘Har du stadig elsker mig, skat?’

Harvey bøjer, kvælning tilbage hulken for et øjeblik. ‘Hey, mand,’ sagde han, stadig forsøger at trække sig sammen. ‘Jeg elsker dig.’

Det viser sig Liss og hans kone, salomon sko børn Becky, var tidlige tilhængere af Harvey, salomon sko størrelser først da han var 26 år gammel kører en spirende tæppe rengøring virksomhed, og senere, da han forsøgte at bryde ind i komedie.

Posted in 게시판 and tagged , , .