salomon sko goretex

7 ofre 10 år efter terrorangreb

deres stillinger blev efterladt i hyldest til dem slagtet for ti år siden i dag, salomon sko goretex dame når en gruppe på fire selvmordsbombere med forbindelser til al Qaeda detonerede en samling af sprængstoffer tværs Londons transport network.Three blev efterladt på Tube på Aldgate, salomon sko tilbud Edgware Road, Kings Cross stationer, mens en blev detoneret på det øverste dæk af en bus på Taverstock Square.Bus driverGeorge Psaradakis, der kørte nummer 30 bus, når Hasib Hussain detonerede en bombe, var en af ​​them.The græsk statsborger græd, da han greb en buket blomster i Tavistock Square, den scene, hvor 13 mennesker, herunder 18-årige terrorist, blev dræbt på øverste etage af hans bus.A en minut stilhed blev observeret på tværs af hovedstaden på 11:30 som et mindesmærke på St Pauls indgået. Statsministeren, Boris Johnson og Prins Andrew var blandt de fremmødte på følelsesladede service.Former premierminister Tony Blair og hans kone Cherie var også ved ceremonien. Efter minuts stilhed, blomsterblade faldt fra domkirkens kuppel og fire lys blev tændt for hver af eksplosionen sites.Giving en adresse på tjenesten, biskoppen af ​​London Richard Chartres sagde: ‘Kort efter 7/7 familier og venner af ofrene kompileret en bog salomon sko med goretex tributes.Memory: Endeløse buketter af blomster blev efterladt på Hyde Park memorial dag, herunder en fra premierministeren og City of London Police’The størstedelen af ​​ofrene var unge. De kom fra hele Storbritannien og i hele world.’Dr David Ison, dekan for St. Pauls Cathedral, begyndte tjenesten ved at fortælle menigheden: ‘Vi mødes for at dele vores sorg og for at trøste hinanden; at finde styrke og fremme modstandskraft; og at bekræfte, at selv i vores mørkeste timer troens lys og flamme håb brænde strong.’London borgmester, Boris Johnson gav derefter en læsning fra Det Nye Testamente, som sagde: ‘Du må ikke bekymre dig om noget, men i alt ved bøn og påkaldelse med tak lad dine anmodninger blive gjort kendt for billige salomon sko God.’And Guds fred, som overgår al forstand, vil bevare jeres hjerter og jeres sind i Jesus Christ.’Survivors, pårørende til de døde og medlemmer af redningstjenesterne blev alle inviteret til gribende begivenhed, hvor bønner blev ledet af præster, der hjalp minister mennesker i timerne og dagene efter eksplosionerne.

Posted in 게시판 and tagged , , .