salomon sko intersport

Emma Stone er Gwen Stacy Outfit On Set Of ‘Amazing Spider

Nye billeder er dukket op fra New York sæt ‘The Amazing Spider-Man 2′, og salomon sko med goretex de billeder kommer en ny runde af spekulationer om skæbne Gwen Stacy (Emma Stone) i 2014 efterfølgeren.

I den oprindelige ‘Amazing Spider Man’ tegneserier, Stacy er Spider Man kæreste, og hun til grunde i løbet af en kamp mellem det venlige område web slinger og hans nemesis, Green Goblin. (De spørgsmål, ‘Amazing Spider Man’ 121 og 122, der almindeligvis omtales som ‘The Night Gwen Stacy Død.’)

‘Jeg er en stor fan af Gwen Stacy saga i tegneserier,’ instruktøren Marc Webb fortalte HuffPost Entertainment efter ‘The Amazing Spider-Man’ blev udgivet sidste sommer. ‘Jeg synes, billige salomon sko det er en af ​​de mere interessante og kontroversielle historier i hvert fald i’ Spider-Man ‘og virkelig i alle tegneserier. Jeg tror, ​​en af ​​grundene til, at det var interessant at fortælle [den] Gwen Stacy [historie] er på grund af dette element. Men, selvfølgelig, er du nødt til at fastslå, at forbindelsen. Og vi vil se, hvordan det udfolder sig. ‘

Faktisk. Som mange har bemærket, de nye ‘Amazing Spider Man 2′ sæt fotos viser Stone iført den samme outfit, billige salomon sko Stacy gjorde i ‘Amazing Spider Man’ tegneserier lige før hendes død. Hvorvidt det er en hilsen til den oprindelige bue eller en decideret spoiler er uklar; ‘The Amazing Spider-Man 2′ er ikke sat til udgivelse indtil 1. maj 2014.

For hendes vedkommende Stone virkede meget begejstrede at undersøge muligheden for salomon sko intersport hendes karakter undergang. ‘Jeg tror [hendes død er] en yderst vigtig del af hendes historie og af denne inkarnation af Spider Man,’ Stone fortalte IGN. ‘Jeg tror, salomon sko intersport ​​det var meget vigtigt for alle. Jeg tror der er en vis forventning og så er der en vis bevidsthed om dødelighed som Gwen har allerede [.] Bare fordi hendes far var i lyset af døden hver dag og så er Peter, så jeg tror døden altid omgiver hende. jeg synes det er en rigtig vigtigt element til hendes karakter. jeg mener, hun, salomon sko intersport da fans kender, er slags mest berømt for, hvordan hun afgår. så det er en underlig ting at spille, vel vidende om sådan et ikonisk del af hendes eksistens. ‘

Posted in 게시판 and tagged , , .