salomon sko intersport

9 måder at slippe af seng Bugs

Hvis du ikke har boet i en hule med dine Ace of Base cd’er og dine Tamogatchis og dine Seinfeld referencer, ville du vide, at den hotteste trend fejer nationen i disse dage er bed bug skadedyrsangreb. Disse bittesmå lidt blod rodskud, der lurer i madrasser og sengetøj er blevet spottet i massive antal i de seneste år, og hvis du ikke at vågne op hver morgen dækket hævede små bidemærker, så ærligt, er du ikke lort.

Det viser sig, at populariteten af ​​bed bug skadedyrsangreb kun er blevet modsvaret af populariteten af ​​bed bug retsmidler, fordi mens vågne op med bittesmå lidt bites er meget trendy, det er muligvis også den mest rystende non Ke $ ha relaterede ting nogensinde . For at finde ud af mere om seng bugs, jeg gennemførte en smule forskning på min egen, salomon sko størrelser og har nedenfor skitseret alt, hvad du behøver at vide om, hvordan man først få en seng bug angrebets, salomon sko størrelser og derefter slippe af med det. Jeg har gjort dette, fordi det betragtes som dårlig form, at bare ende en kolonne umiddelbart efter introduktionen.

Sådan får Bed BugsGetting væggelus viste sig at være overraskende nemt. Jeg simpelthen gik på at Craigslist og besvarede hver annonce notering en gratis madras til rådighed. Jeg tilbragte de næste par svedige dage kørsel rundt i byen, samler dem op og samle partiet i min lejlighed. I denne bestræbelse, blev jeg bistået af min kæreste, salomon sko størrelser der besluttede at forlade i flere måneder til ‘rydde hendes hoved.’ Efter at have øvet nogle stunts og ‘karate flips’ på min nye madrasser, jeg begyndte min forskning for alvor, og næste morgen vågnede jeg op for at opdage jeg havde et par dusin bittesmå bites over min hud. Succes!

Hvordan at slippe af Bed BugsAs forudsagde, succesen med den første del af mit eksperiment viste sig Pyrrhic, og jeg længtes straks at skille mig af min trendy små kammerater. At komme af med dem viste sig at være ganske vanskeligt, som du vil se, og viste sig at involvere udforske mere end et par niveauer af sindssyge. Af hensyn til eventuelle retsmedicinske psykologer, der bliver nødt til at senere stykke sammen min mentale tilstand, har jeg brudt ud min indsats kronologisk nedenfor.

Teknik 1: Hippie Retsmidler

Jeg besluttede at starte blidt, på udkig efter ikke giftige, 100 mile, fair trade måder at slippe mig af min angreb. Et par steder på internettet anbefalede sprit, og et par andre anbefalede bagepulver, så jeg besluttede at blande dem sammen i en stor skål og se, hvad der skete. Der var to resultater fra dette. Den første var, at jeg ikke døde, og det andet var, at jeg gjorde en slags hvidlig pasta.

Bekymret for, at jeg ikke var ved at blive grundig nok, og dunkelt erindrer om, at tomatsaft og club soda var også nyttigt for nogle unremembered hjem retsmidler (forstoppelse? Moon frastødende? Tiger smøremiddel?), salomon sko børn jeg har tilføjet store mængder af dem til mix, og liberalt anvendt hele partiet til min nye for mig madras fort. Den aften gik jeg i søvn, ivrige efter at se, om mine teknikker havde arbejdet.

Resultater: 10 friske bid

Teknik 2: Kan af Raid

Beslutter at op ante lidt efter min første mislykkede forsøg, og efter at have vedtaget en ny ‘fuck dig, væggelus’ mentalitet, jeg gik ud og fik en dåse Raid, en forbruger klasse pesticid. Vender tilbage til min lejlighed og ignorere instruktionerne, jeg overhældt hver del af min stigende forfærdelig madras rede med giften. ‘Juuu forsøge at fauk med mig, du leetle pik en roaches,’ sagde jeg, liggende i sengen, misremembering nogle Scarface dialog. ‘Så lad mig præsentere dig for min ven den lille. Øh. Min leeeetle ven. Det er det.’ Jeg hostede mig til at sove.

Resultater: salomon sko størrelser 6 friske bid

Teknik 3: Otte Dåser af Raid

‘På en måde er jeg glad for,’ sagde jeg til spejlet, da jeg undersøgte mine friske sår. ‘Ellers ville dette have været en kedelig artikel.’ Mine muskler piblede i enighed. Denne gang købte jeg otte dåser af Raid, ekstra styrke, og anvendte dem til alt i min lejlighed, herunder mit tøj, gulvtæppet, min samling af penis forme og derefter alle ovenstående igen. Den næste morgen jeg faktisk vågner uden friske bid, hvilket ville udgøre en succes, men for det faktum, at jeg havde sovet ud på dækket, rædselsslagen for at dræbe mig selv ved at bruge nogen tid i Vestibule af forgiftet Hell, at min lejlighed var blevet . Men efter 16 timers åbne vinduer og frisk luft, jeg indkaldt op mod til at tilbringe natten i hvad jeg troede var min egen seng. (Jeg havde flyttet alle madrasser rundt lidt ved dette punkt, og da mængden af ​​gift, jeg havde indtaget, madrassen identificerer en del af min hukommelse var lidt spredt.)

Resultater: 10 friske bid

Teknik 4: The Professionals

På mine levende råd, besluttede jeg endelig at bringe i eksperterne. En lokal tilintetgørelsesordre selskab, Bed Bug Begone, ankom inden for et par timer, og ved hjælp af nogle specialuddannede og meget dyre hunde, begynde sniffing ud af kilden til væggelus bid.

‘Har noget dø i her?’ exterminator snusede, mine hjemmelavede løsninger har ikke alderen godt i de foregående dage.

‘Nej,’ sagde jeg, kun halvt generer at komme med en løgn. ‘Jeg har garvning læder. Anyways, du sagde dette var garanteret til at arbejde?’

‘Oh Herre nr. Det kan tage op til tre eller fire genbesøg for endelig at få dem alle,’ exterminator sagde. ‘Og selv da, er der ingen garanti.’

‘Nå, så længe det er dækket af min forsikring.’

‘Det er ikke.’ Den exterminator eyed min lejlighed, salomon sko størrelser som med mængden af ​​snavsede madrasser nu ledte mere som en tilbage alley Vietnamesisk bordel end ikke. ‘Faktisk, før vi begynder, hvordan ville du betale $ 300 ansøgningsgebyret?’

jeg tænkte ved mig selv, overvejer ord min redaktør, Jack ‘Jeg kategorisk Do Not Godkend denne udgift’ O’Brien. ‘Vil du acceptere seksuelle ydelser?’

Resultater: 0 friske bid, en frisk sort øje

Teknik 5: Strip Everything ud af lejligheden

Min forskning havde lært mig, at væggelus kan lide at gemme sig i løbet af dagen, skjuler sig i forskellige hulrum, sprækker og sprækker rundt i lejligheden. Vedtagelsen af ​​en brændte jords politik, tog jeg hver eneste af mine mange madrasser, min ark og dyner, mine tæpper og alle min ikke vinyl tøj, og kastede den i en bunke i gyden. Efter det, jeg støvsuget hver eneste kvadratcentimeter af de nøgne betonoverflader, der forblev, hvæsende bandeord på gulve og vægge, som jeg gjorde det, dagens aktiviteter har sparket op en masse giftigt støv og resterende pesticid, nu indgivet i min hjerne. Denne nat jeg kruset op i badekarret, kniv sammenbidte i mine tænder, blinkende banden tegn på loftet, indtil jeg faldt i søvn.

Resultater: 6 friske bid

Teknik 6: Flyt

På dette tidspunkt jeg simpelthen bare gav op. Der var intet jeg kunne gøre for at slå disse monstre. Min eneste mulighed var at trække sig tilbage. Pakning mine få tilbageværende ejendele, jeg gik tilbage til mine forældres hus.

Posted in 게시판 and tagged , , .