salomon sko dame

Hendes frisør praktiseret det på mig først

Ligesom alle os, min kæbe faldt da jeg så billeder af Kate Middleton nye hår. Undtagen i mit tilfælde var det ikke fordi Hertuginden ENDELIG var bukket under for den kortere hår tendens og hakkede en god fire inches fra hendes berømte lange låse.

Nej, jeg blev gobsmacked fordi Kates frisør Richard Ward havde gjort det samme haircut på ME først, blot få dage før den kongelige chop.

Richard er sjælen i diskretion, når det kommer til hans mest berømte klient (han kan sige, at han gør sit hår, men ikke give væk noget andet, som er temmelig klogt overvejer vi piger kan ikke modstå at fortælle vores frisører ALT).

Jeg opdagede han skulle på slottet senere, at meget samme eftermiddag. Og nu, godt, jeg kan kun antage, jeg var marsvin til Kates nye do.

(Okay så han ikke rent faktisk gør det på, at nøjagtig samme dag. Men jeg helt væddemål han viste hende min billede som kongelig hår inspiration. Det er min historie alligevel og jeg stikning det.)

Ligesom hertuginden, salomon sko tilbud havde jeg flere inches hugget fra mine ender af Richard, selvom jeg formoder hendes var i langt bedre stand end dråben, der endte på gulvet i hans smarte Chelsea salon efter mit besøg.

Richard forklarede han var alle ind for piger går kortere lige nu. ‘Det er nemmere og hurtigere at tørre og stil, hvilket er godt, hvis du er en mor,’ fortalte han mig (med henvisning til mine to, ikke Kates, jeg vil skynde mig at tilføje). ‘Der er ikke meget mening i at vokse dit hår ud over et vist punkt, hvis bøde eller beskadiget. Afskæring de blindgyder vil ikke gøre dit hår ser kortere, i virkeligheden har pæne stumpe ender vil skabe en illusion, det er tykkere.’

Richard gav mig også den samme ‘gringe« (der er vokset ud frynser, FYI), som han først gav Kate et par uger tilbage. ‘En gringe er fantastisk, hvis du ønsker at gøre noget anderledes med dit hår, men ikke har flasken eller tid til en dramatisk ændring,’ forklarede han. ‘Det er virkelig smigrende, det er anti aldring og det blødgør hele ansigtet.’

Det er også lav vedligeholdelse, kun kræver en trim hver tredje måned, hvilket er praktisk, hvis du ikke tilfældigvis har Richard på personlig hurtigopkald.

at holde det pænt og hoppende, Richard rådgiver indpakning frynser baglæns på en stor salomon sko udsalg velcro rulle og sprængning salomon sko med goretex hårtørrer. Hans egen 10 i en Argan anti aging spray er en praktisk hjælper for salomon sko udsalg form og hold.

Samlet set hele udseende får en enorm tommelfingeren fra mig. Det er super nemt at style og hugger en god 10 minutter fra min tidligere tørring, styling og ‘forsøger at skjule spaltede spidser’ regime. Og Richard er helt rigtigt om det ikke ser kortere; i virkeligheden, en kollega, faktisk spurgte, om jeg havde haft hår extensions.

Så Kate, mit hår tvilling, jeg tror du vil være meget tilfreds med din nye ‘gør. Nu, hvis du har brug for nogen til at prøvekøre din garderobe eller dine salomon sko goretex dame også, du ved hvor jeg er.

Posted in 게시판 and tagged , , .