salomon sko størrelser

Type 2 diabetes behandling

Diabetes behandling for dem, der lider af type 2-diabetes fokuserer på at forbedre vaner og livsstil af patienten og kan omfatte medicin og insulinbehandling i alvorlige tilfælde. Diabetes behandling også uvægerligt indeholder en mere aktiv livsstil med mindst en time om dagen øvelse.

Type 2-diabetes er en tilstand, hvor kroppen bliver resistent over for insulin på grund af skader i de insulin receptor celler. Der kan være forskellige medicinske årsager til skader på cellerne, men generelt, type 2-diabetes er ofte betragtes som en livsstil sygdom. Folk efter en mindre aktiv livsstil kombineret salomon sko med goretex kost højt indhold af mættet fedt og transfedtsyrer med ringe eller ingen fiber indtag er på et højere risiko for salomon sko tilbud type 2-diabetes.

type 2-diabetes behandling fremhæver på sund kost og regelmæssig motion for at kontrollere vægten. Årsagen er, salomon sko størrelser fordi mere end 55% af mennesker med type 2-diabetes er overvægtige. Sund kost indebærer en kost rig på fuldkorn, frugt, grøntsager og lav i fedt og kalorier. Diabetes behandling for type 2 kan også gøre brug af visse medikamenter samt insulinbehandling, afhængigt af patientens behov. Når vi taler om medicin til diabetes behandling, kan det betyde, at medicin til at bremse bevægelsen af ​​mad i maven for at undgå en stigning i blodsukkeret.

Diabetes behandling omfatter daglig overvågning

blodglykosekontrol andet vigtigt aspekt af type 2-diabetes behandling. Da diabetes behandling fokuserer på at fastholde de ideelle blodsukkerniveau, bliver det vigtigt at følge det på daglig basis. Dette gøres ved hjælp af en enhed, der kaldes en glucometer. Denne procedure, som danner en del af patientens diabetes behandlingsplan involverer prikning fingeren med en lancet til at udtrække en lille dråbe blod, der er placeret på en test strip. Afprøvningen strimlen indsættes i glucometer som giver en aflæsning på ca. 30 sekunder. Din læge eller sundhedspleje praktiserende læge ansvaret for din diabetes behandling plan vil hjælpe dig med at oprette en regelmæssig glukosemonitorering tidsplan, salomon sko tilbud der skal følges.

Hygiejne og opmærksom på dig selv som en del af Diabetes behandling

Self pleje er vigtigt i dit diabetes behandling plan. Diabetikere normalt lider fodproblemer grund af mangel på ordentlig blodcirkulation og nerveskader fører til en manglende evne til at bekæmpe infektioner. Som en del af diabetes behandling plan er det vigtigt, at diabetikere tage ordentlig pleje af deres fødder for at undgå yderligere komplikationer. Gør kontrollere dine fødder for sår og skærer en rutinemæssig del af din diabetes behandling plan, så problemerne ikke går ubemærket hen. Komfortable salomon sko størrelser og blødgøre tør hud med lotion eller vaseline. Diabetikere kan også lider af problemer med tænderne, tandkød og øjne. Derfor salomon sko størrelser bør diabetesbehandling involverer planlagte besøg hos tandlægen og øjenlæge mindst en gang om året.

Diabetes behandling uden insulin

Nogle mennesker med type 2-diabetes er i stand til at styre deres blodsukkerniveau med en sund kost og regelmæssig motion, og dermed undgå den konventionelle diabetesbehandling. Men der er andre, der ikke er så heldige og kan kræve diabetesbehandling involverer insulinbehandling. Afhængig af patientens behov, kan læger ordinere hurtig indsats insulin og langtidsvirkende insulin. Insulin kan enten injiceres med en nål og sprøjte eller med en insulinpen. Den anden mulighed er en insulinpumpe. Patienten kan vælge den metode ved insulinbehandling for diabetesbehandling afhængig af sin bekvemmelighed.

Betydningen af ​​egenomsorg, kan sund kost og regelmæssig motion ikke understreges nok i type 2-diabetes behandling. Disse er livsstilsændringer, at den enkelte skal tage alvorligt for en vellykket diabetesbehandling.

Posted in 게시판 and tagged , .