salomon sko med goretex

Gamle Shanghai cykel- og sneaker mærker tilbage i søgelyset

Mens Shanghai oplever en af ​​sine hotteste summersin årtier, er der et emne varmere online end den brændende temperaturer stigning af Shanghais traditionelle mærker. Nyheden om Forever C faldt sammen med tidender fra Jerry Tian, ​​ejeren af ​​Shanghai sneaker shop Kultur Matters, at Feiyue og Warrior sneakers angiveligt baseret på skoene båret af Shaolin munkene vil være på en kommende europæisk modeuge.

Som Kinas tidligste cykel producent, Forever og dens klassiske modeller, som mange Shanghainese benævnt ‘gamle tanke,’ udført to generationer af kinesisk (bogstaveligt talt) fra 1960’erne indtil 1990’erne, da brandet faldt i unåde. Forever er tilbage selv, hvilket gør en play for moderne Shanghai ryttere med August 20 meddelelsen om, at de gamle kampvogne fra 70 år gamle mærke ville blive genoplivet i en moderne cykel serie med navnet Forever C.

Forever C først optrådte på dette års Shanghai Bicycle Fair i april, hvilket medfører en sensation blandt indlæggets 1980’erne generation. Denne serie, stærkt baseret på er Forever klassiske mandlige og kvindelige modeller, betragtes som en afgørende del af forfriskende mærkets image.

Trods Forever C popularitet blandt kinesiske netizens har lidt officielle oplysninger blevet annonceret, og gentagne anmodninger om yderligere detaljer til virksomhedens brand promotion afdeling afslørede ikke noget nyt.

Fra de salgsfremmende fotos, Forever C synes at være en ny tage på Forever traditionelle modeller, som dominerede Shanghai gader i 1970’erne og 1980’erne med nogle meget nødvendige forbedringer. Både mandlige og kvindelige modeller er lettere og mere strømlinet med et udvalg af farver i stedet for de mørke, salomon sko goretex monotone dem tidligere tilgængelige. Der er også en forbedring sikkerhed alle Shanghai cyklister kan værdsætte: En forlygte.

Selv med lidt oplysninger om Forever C officielle side, er folk bliver begejstrede, at skabe deres egen den Douban gruppen, online siden august 5. Den tiltrak over 1.500 medlemmer i de første 10 dage. Ifølge denne side, Forever C er planlagt til at lancere online i slutningen af ​​august, og folk kan finde det i Shanghai butikkerne i september. Detail spillesteder og priserne fortsat ukendt og Forever C marketing repræsentant afviste at kommentere.

[Forever] er tilbage, hvilket gør en play for moderne Shanghai ryttere med August 20 meddelelsen om, at de gamle kampvogne fra 70 år gamle mærke ville blive genoplivet i en moderne cykel serie ved navn Forever C. Nirut Krusuansombat

Online rygter siger, at den nye cykel vil koste over RMB 1000, prisfastsættelse det godt over sin tidligere status som cyklen af ​​masserne.

Kultur Matters går international

Mens vi venter på Shanghais foretrukne cykler til ramt på gaden, har en anden Shanghai traditionelle mærke frigivet store nyheder. Jerry Tian, ​​ejer af lokale sneaker boutique Kultur sager, skriver på sin blog, at en europæisk kunde har købt 15 par håndmalet Feiyue og Warrior sneakers til en kommende europæisk modeuge.

Vi var heldige nok til at få øje på kunden i kultur Matters da han kom tilbage for at få sin merchandise. Den kroatiske kunde, opkaldt Adnan Teletovic, bringer alle disse spark tilbage til Kroatien for modeugen Kroatien, startende 15. oktober landets hovedstad Zagreb.

Teletovic planer om at parre disse sneakers salomon sko med goretex broderede jeans, han havde købt i Shanghai og silke skjorter fra Suzhou.

Adspurgt om hans årsag til at vælge sneakers fra Kultur sager, forklarer Teletovic at ‘Min mor købte mig disse salomon sko udsalg til at bære, da jeg var ung. I det tidligere Jugoslavien, der var et selskab, der producerede de samme salomon sko stadium som Feiyue.

‘Mine venner var alle iført vestlige mærker som Nike. Jeg var den eneste iført Feiyue. Da jeg så dem i Shanghai, salomon sko goretex dame alle mine barndomsminder kom tilbage. På var en fantastisk følelse at finde disse salomon sko dame, og jeg ønskede at sætte dem på min bane. ‘

Posted in 게시판 and tagged , , .