salomon sko tilbud

Pakistanske advokat Rashid Rehman myrdet efter at have taget på blasfemi sag

Han vidste de risici, han tager. Han vidste også, at mange andre havde afvist at tage på sagen.

Men Rashid Rehman mente, at enhver sagsøgt fortjente en advokat, selv eller måske især en person vender måske den mest alvorlige påstand om, at der kan rettes mod dig i Pakistan.

På omkring 8:30 onsdag aften, blev hr Rehman, en velkendt fortaler og en regional koordinator for menneskerettighedskommission Pakistans (HRCP), skudt af to bevæbnede mænd, der kom ind på sit kontor i byen Multan, tilsyneladende udgør som potentielle kunder. Angrebet kom kun få uger efter han indvilligede i at forsvare et kollegium foredragsholder anklaget for blasfemi og havde angiveligt modtaget dødstrusler fra andre advokater til at gøre det.

‘Han var en dedikeret aktivist fra begyndelsen. Hele sit liv var han hjælpe de undertrykte,’ senior HRCP embedsmand Zaman Khan fortalte The Independent. ‘Han var frygtløs og aldrig gav enhver tid at truslerne. Han sagde, at han ville leve til kampen og dø for kampen.’

Tidligere på året, hr Rehman, som var 53 og gift, blev enige om at tage om sagen om Junaid Hafeez, en lektor ved Multan s Bahauddin Zakariya Universitet, som var blevet anklaget for bagvaskelse profeten Muhammed på sociale medier sidste år. Rapporter sagde anklagerne blev jævnet med jorden af ​​benhård universitetsstuderende, der havde skubbet for ham at blive opkrævet.

En skadet kollega dræbt pakistanske advokat Rashid Rehman ankommer til hospitalet efter et angreb af bevæbnede mænd i Multan (Getty Images)

Den HRCP sagde ingen var wiling at tage på hr Hafeez forsvar indtil hr Rehman trådte frem. Efter det første retsmøde inde et fængsel i marts, hvor han angiveligt blev truet udsendte HRCP en erklæring, som sagde: ‘Under høringen advokaterne for klageren fortalte Rehman, at han ikke ville være til stede ved den næste høring, da han ikke ville at være i live.’

Pakistans blasfemilove, der blev indført under britisk styre og derefter strammes i årene salomon sko med goretex militær diktator Muhammad Zia ul Haq, er blevet stadig mere kontroversielle og stadigt mere dødbringende. Aktivister siger, at de love, som bærer dødsstraffen, anvendes rutinemæssigt til at afgøre personlige scores og nag, som intet har at gøre med islam.

Mens ingen nogensinde er blevet henrettet for blasfemi, mange anklagede er blevet overfaldet og dræbt, og advokater og dommere er blevet truet. En nylig rapport fra en amerikansk regering rådgivende panel sagde, at der var 14 mennesker på dødsgangen i Pakistan og 19 andre betjener liv sætninger for at fornærme islam.

Blandt dem på dødsgangen er en 70 år gammel britisk statsborger, Muhammad Asghar, fra Edinburgh, der blev dømt i januar efter at være blevet dømt for at hævde at han var en profet. Hans advokater og familie sagde, at han har lidt af psykiske problemer i flere år.

slægtninge bære liget af advokat Rashid Rehman fra et hospital efter et angreb af bevæbnede mænd i Multan. Advokater i det centrale pakistanske by gik i strejke for at sørge over deres afdøde kollega (Getty Images)

Bestræbelserne på at reformere lovene ved Pakistans tidligere regering blev skrottet i kølvandet på mordet i januar 2011 af Salmaan Taseer, guvernøren i Punjab-provinsen, hvor Multan ligger, som havde talt om misbruget af lovene og behovet for at reformere dem. En anden politiker, blev den daværende minoriteter minister, Shahbaz Bhatti, som også støttede reformere lovene, myrdede to måneder senere.

‘Dette er kun et symptom på en dybere utilpashed [i Pakistan],’ siger Asma Jahangir, en berømt advokat, der var blandt dem, der deltog hr Rehman begravelse tjeneste i Multan. ‘Det bliver mere og mere vanskeligt for folk, der har liberale synspunkter at bo i live i dette land. Og staten sidder ved som en tilskuer.’

I dag, i en indikation af sådanne trusler ved fru Jahangir nævnt, blev det rapporteret, at i Multan foldere var omdelt som hævdede hr Rehman havde mødt sin ‘retmæssige ende’.

‘Vi advarer alle advokater at være bange for Gud og tænke to gange, før de indleder sådanne handlinger,’ pamfletter sagde, ifølge Reuters nyhedsbureau.

Som hr Rehman blev begravet, advokater i Multan protesterede over drabet på deres kollega. ‘Hver gang en person uden hjælp nærmede sig ham om hjælp, ville han tage sin sag uden at overveje, hvordan mægtige modstanderen kunne være,’ sagde hr Rehman junior kollega, Allah Daad. ‘Han var også meget glad for at læse, men han tilbragte det meste af sin tid på at hjælpe de nødlidende,’

Punjab guvernør Salman Taseer blev myrdet i 2011 efter opfordring til en reform af lovgivningen (Getty Images)

Hr Daad sagde, at efter retsforfølge advokat er involveret i blasfemi sagen havde gjort den truende bemærkning, hr Rehman informerede District Bar Association og søgte beskyttelse fra det lokale politi. Men han sagde, at hr Rehman modtaget noget svar fra officerer. Politiet i Multan var tilgængelig for salomon sko goretex en kommentar.

Hr Rehman blev angiveligt ramt af fem kugler. To andre personer i hans kontor på det tidspunkt var dårligt sårede og bragt til hospitalet.

Advokaten og aktivist fik ingen salomon sko børn, men han levede i en udvidet familie. Hans nevø, 24 år gammel Atir, og hans niece, Hareem, der er 25, sagde han havde været som en far for dem. Familien har nu ikke indtægtskilde. Hr Rehman er traumatiseret enke, Robina, er blevet bedøvet.

‘Han aldrig brugt til at fortælle os noget om det arbejde, han gjorde, salomon sko goretex men stadig vi kom til at vide om den slags trusler, han modtog,’ sagde hr Rehman niece. ‘Han var en mand af hengivenhed og brugte hele sit liv på at arbejde for de fattige.’

Hun tilføjede: ‘Jeg vil bede ham om at gøre noget for mig ved hjælp af hans kontakter, men han sagde, at han ville altid bruge sine kontakter til de fattige.’

Klik på Adblock / Adblock Plus-ikon, som er til højre for adresselinjen.

On Adblock klik på ‘Kør ikke på sider på dette domæne’.

Hvis du er Privat browser i Firefox, ‘Tracking Protection’ kan medføre, at meddelelsen adblock at vise. Det kan være midlertidigt deaktiveret ved at klikke på ‘skjold’ ikonet i adresselinjen.

Posted in 게시판 and tagged , , .