salomon sko goretex dame

Her er 5 Fodtøj Tips du behøver at vide

Sandsynligvis ikke nok. Mænds fodtøj mærke Allen Edmonds nylig gjorde en undersøgelse af 1.000 amerikanske mænd og kvinder, og de fandt, at kvinder dømmer herresko dobbelt så meget som mænd bedømme kvinders. 64 procent af kvinderne bedømme en mands mode sans baseret på hans sko; 52 procent af kvinderne siger, at de bedømme en mands personlighed ved sine salomon sko intersport; 36 procent siger, at de bruger salomon sko størrelser til at bestemme en mands finansielle stilling; og 54 procent siger herresko afspejler en fyr opmærksomhed på detaljer (eller mangel på samme).

Kort sagt: Guys, vi dømmer dig. Så hvad kan en mand gøre for at sikre han har fået sit fodtøj spil låst ned? Vi har fået fem enkle tips for mænd at forbedre deres sko situation.

1. Cover disse tæer. Selv hvis du har taget springet ind pedicure land (og kudos til dig, hvis du har), tæer er normalt ikke den mest attraktive del af en mands krop. Spring sandaler når du kunne være iført båd salomon sko størrelser, sneakers, hyttesko. dybest set, andet end sandaler.

2. Brug aldrig skinnende sorte læder kjole sko med jeans. Vi ved natklubben dresscode sagde ingen sneakers. Men det betyder ikke, du skal tage skoene din mor fik dig til din første jakkesæt og sætte dem på med dine foretrukne mørke jeans. Der er sko, der er ikke fancy kjole salomon sko udsalg eller sneakers.

Posted in 게시판 and tagged , , .