salomon sko goretex dame

Columbine killer mor Sue Klebold

New Zealand Herald10: 22am lør 6 AugustNetworkHelp SupportSue Klebold med sin søn Dylan, der i en alder af 17 ville hjælpe forpligte 1999 skydning på Columbine High School.

‘The terror og total vantro er overvældende. Den sorg at miste min søn, skammen over, salomon sko goretex dame hvad han har gjort, frygten for verdens had. Der er ingen pusterum fra smerten.’

Forestil dig den værste, der kan ske for en forælder.

Langt værre skede Sue Klebold.

Ja, det Klebold, et navn som synonym med 1999 masse skyderier som Columbine High School og Denver-forstaden Littleton, salomon sko tilbud Colorado.

LÆS MERE: The Big Læs: Når børn bliver til mordere

Det var Klebold søn Dylan, sammen med sin ven Eric Harris, der dræbte 12 elever og en lærer og sårede 24 mere i en plan om året i sin vorden og skjult fra alle.

Som andre mødre håbet på deres børns liv på denne aprildag for 17 år siden, ‘Jeg vidste den største barmhjertighed jeg kunne bede for var det ikke for min søns sikkerhed,‘ Klebold minder ‘, men for hans død.’

Moments forbi middag i skolens bibliotek, de to skytter dræbte sig selv.

Den næste dag, skrev Klebold ordene citeret ovenfor i hendes journal.

Hun har nu udgivet ‘En mors Reckoning: Bor i kølvandet på tragedien,’ aflivet delvist fra dette tidsskrift og 39, der fulgte, chronicling det liv, hun blev tvunget til at leve efter hendes gamle blev slukket. Hun vidste altid at hun ville skrive bogen. ‘Den store beslutning var at udgive,’ siger hun. Han passer ikke model af den fremmedgjorte, voldelig enspænder.

De massedrab opstod tre dage efter Dylan gik til sin prom. Han havde for nylig besøgte University of Arizona, som han planlagde at deltage efter endt uddannelse. Eller så hans forældre troede.

Klebold håber hendes bog, en mors Reckoning: Living i kølvandet på tragedien, vil hjælpe dem med psykiske problemer. Foto / Washington Post Hans mor fundet nye måder at håndtere en situation, få forældre nogensinde opleve. ‘Du bygger en konstruktion i dit hoved, som gør det muligt for dig at acceptere, hvad der er umuligt at acceptere,’ siger Klebold, 66, sidder i et Midtown Manhattan hotelværelse i besiddelse af en stor kaffekop, hvorfra hun sjældent slurke.

høj, slank og yndefuld (hendes yngste søn var en ranglet 6 fod 4), er hun givet til direkte øjenkontakt, hyppige smil og fornuftige salomon sko tilbud. Hun er nådig, udadvendt, hensyn og i sin egen vurdering, ‘en dybt ærlig person nogle gange en fejl.’ Hun havde brug for salomon sko børn at kende sandheden om sin søn, selv om der var ingen måde, hun nogensinde ville vide hele sandheden.

Columbine high school skydespil Eric Harris (L) og Dylan Klebold vises i denne video capture af en overvågning bånd frigivet af politiet. Foto / Getty Hvorfor skulle Klebold ønsker at gense mareridtet så mange år senere?

‘Jeg tror ikke, billige salomon sko det er noget, jeg har nogen kontrol over. Hvis jeg i en købmand, hvis jeg ser andre folks børn, jeg altid tænke på ofrene, af disse smukke unge mennesker, der blev dræbt af læreren , ‘siger hun roligt. ‘Enhver omtale af ofrene og deres familier er altid meget, meget svært for mig. Jeg har sådan en visceral reaktion, salomon sko intersport fordi jeg har så meget rædsel og skam og angst over, hvad Dylan gjorde.’

Hun blev aldrig vred på Dylan, undtagen når at se, salomon sko goretex hvad hun kalder ‘kælder bånd,’ den hate udgyder videoer de to seniorer primært optaget i Harris ‘soveværelse.

‘Bare vide jeg skal til et bedre sted,’ siger Dylan blankt på et bånd. ‘Jeg kunne ikke lide livet for meget.’

Posted in 게시판 and tagged , , .