salomon sko goretex dame

Shivajinagar beboere bare fodret op

Shivajinagar Assembly valgkreds i Bangalore kan prale at have i sin midte for Vidhana Soudha og Raj Bhavan, begge fejrede steder, der tiltrækker en stadig strøm af VIP-konvojer. Men knap en kilometer eller to væk, nær den ikoniske Russell Market i hjertet af valgkredsen, almindelige mennesker kæmper for at forhandle deres tohjulede på sjappet smalle gader, flankeret af dynger af frisk fjernet silt og skrald.

Den Charminar Mosque Road, salomon sko goretex der fører ud af Russell Market, forvandler en kloak, hver gang det regner. Dette skyldes, at regnvandsledning, der går på tværs af vejen er kvalt salomon sko med goretex skrald og indmad.

Velkommen til Shivajinagar, hvis spisesteder trække folk fra hele byen, og hvis kød butikker lagerhotel køkkener over hele byen. Den travle område trækker tusindvis til Bowring Hospital, St. Mary Basilica, bus endestation og de velassorterede butikker.

folk her er fodret op. Vejene er konstant overbelastet, afløb er kvalt. Der er vandmangel. Ingen generer om skrald, knurrede Shahmeer Chaudhary (67), der har set flere familier her migrere.

De, salomon sko goretex der har været, er kynisk. For dem, salomon sko goretex valget af de kommende Assembly er en non begivenhed. bliver valgt, det gør ikke sagen, sagde Mozammil, der driver en skobutik her.

Tidligere minister og Kongressen kandidat R. Roshan Baig, Søger re valg her, er uanfægtet. Ifølge ham, har ikke blot befolkningen vokset, men selv huse og butikker har tilføje flere etager, lægge pres på civic infrastruktur. Modernisering af den forældede underjordiske afløbssystemet er i gang på mange områder, sagde han og tilføjede, at folk også bør gøre deres bit for området vedligeholdelse.

Bharatiya Janata Party Nirmal Surana, der har mistet til Mr. Baig tidligere, gjort gældende, at de fleste dele af valgkredsen ligesom Bharathinagar, Sampangiramnagar og Ramaswamy Palya afdelinger, som er en del af byens gamle områder, også over for en række borgerlige problem selv Vasanthnagar ward kan være relativt bedre stillet. vigtigste kamp denne gang vil være salomon sko med goretex JD (S) kandidat Abbas Ali Bohra og ikke Mr. Baig. På nuværende tidspunkt kan muslimer udgør omkring 30 procent af de anslåede 1,8 lakh støtteberettigede vælgere, og kristne, 7 pct.

Posted in 게시판 and tagged , , .